Οι πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του επερχόμενου Mi Note 2!

Μοίρασε την γνώση...

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες πληροφορίες για το Xiaomi Mi Note 2 αρχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια και φυσικά δεν θα ήταν δυνατό να μην σας τις παρουσιάζαμε! Πριν λίγο λοιπόν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της συσκευής (ανεπίσημες φυσικά από τον γνωστό leakster @Kjuma) αλλά δείχνουν εντυπωσιακές παρόλα αυτά.

Οι δύο φωτογραφίες δείχνουν το Xiaomi Note 2 με dual edge οθόνη, κατασκευασμένη από glossy μεταλλικό σκελετό με το Xiaomi logo να φαίνεται καθαρά στην πάνω αριστερή πλευρά, πάνω από την οθόνη όπως είναι και στο πρώτο μοντέλο. Έτσι επιβεβαιώνονται οι φήμες για dual edge οθόνη, AMOLED τεχνολογίας με μέγεθος 5.7 ίντσες και 2Κ ανάλυση (!), ενώ θα συνοδεύεται και από dual camera module στην πίσω πλευρά. Παράλληλα θα εφοδιαστεί με 3D Force Touch οθόνη, ενώ θα διατεθεί σε εκδόσεις με 4GB/6GB RAM με ultrasonic fingerprint scanner (ίδιο με αυτόν που έχει το Mi5s) και κεραμική επικάλυψη στην επιφάνειά του!

Όπως έχουμε αναφέρει το Mi Note 2 θα κοστίζει αρκετά, κάπου κοντά στα 3999 Yuan, δηλαδή 535€ περίπου, πράγμα που σημαίνει 600+€ στα κινεζομάγαζα, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο Νοέμβριο και επίσημα πια!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com