Ο Lei Jun λέει ότι το Xiaomi Mi Note 2 βρίσκεται ήδη στο στάδιο της μαζικής παραγωγής και θα βγει σε δύο εκδόσεις!

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι φαίνεται κάποια χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν στα καινούργια Xaomi Mi 5S και Xiaomi Mi5S Plus, μόνο πονοκέφαλο τελικά δημιούργησαν στον πρόεδρο της εταιρείας Lei Jun, καθότι η σχετική διαφήμιση για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στα κινητά αυτά, δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε η εταιρεία. Πάραυτα μάθαμε ότι ο πρόεδρος Lei Jun ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο Xiaomi Mi Note 2 είναι ήδη στην διαδικασία της

μαζικής παραγωγής, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε να στοκάρουν τα μαγαζιά και το στοκ δεν θα τελειώσει τόσο γρήγορα. Απ’ όσο ξέρουμε περιμένουμε μέσα Νοέμβρη να ανακοινωθεί και επίσημα το κινητό από την εταιρεία.

Ας θυμηθούμε όμως τα χαρακτηριστικά του επερχόμενου Mi Note 2, τουλάχιστον βάση τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Έτσι ξέρουμε ότι θα υπάρχουν δύο εκδόσεις του κινητού. Η μία έκδοση θα έχει κυρτή οθόνη από την LG και η άλλη έκδοση θα είναι με επίπεδη οθόνη. Οι διαστάσεις της οθόνης θα είναι 5.7 ίντσες με ανάλυση 2K και 5.15 ίντσες με ανάλυση 1080p που θα συνοδεύεται και με 3D touch. Για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 821 με 4GB / 6GB Ram και 64GB / 256GB Rom.
Επίσης ξέρουμε ότι η μία έκδοση θα έχει διπλή κάμερα των 12 MP σαν κύρια κάμερα, ενά η άλλη έκδοση θα έχει μονή κάμερα με OIS.
Σίγουρα θα είναι ένα εντυπωσιακό κινητό και οι δύο εκδόσεις. Μένει να δούμε πια και την επίσημη ανακοίνωση σε ένα μήνα περίπου από τώρα. Για να δούμε….

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com