Ακούστε μουσική παντού με το Meizu® Lifeme BTS30 Wireless Bluetooth 4.0 Speaker

Μοίρασε την γνώση...

Πάρα πολλές εταιρείες έχουν βγάλει διάφορα φορητά ηχεία που μπορούν να συνδεθούν με το κινητό μας ή άλλες συσκευές μέσω Bluetooh. Έτσι και η Meizu έβγαλε πρόσφατα και μας παρουσίασε ένα τέτοιο ηχεία, το Lifeme BTS30. Το ηχείο αυτό έχει μία παραδοσιακή εμφάνιση θα έλεγα, θυμίζοντας λίγο ρετρό κατάσταση.

002
Η σχεδίαση του είναι συμμετρική όπως λέει και η εταιρεία, με μεταλλική επιφάνεια που δεν μπορεί να χαρακτεί εύκολα και είναι ανθεκτική στις κακουχίες. Το ηχείο συνδέεται μέσω ΒΤ 4.0, ενώ χάρις το CSR Bluetooth chip, έχει σταθερή απόδοση. Έχει την δυνατότητα σύνδεσης έως και 10 μέτρα μακρυά από την κύρια συσκευή και φυσικά είναι συμβατή με κινητά, ipad και όποια συσκευή διαθέτει BT για να συνδεθεί μαζί της.
004
Ο ενισχυτής του ηχείου είναι ένας Texas Instruments TPA3130. Έχει ακόμα και MaxxEQ 10 band EQ και Waves Maxx bass για τις χαμηλές συχνότητες, δίνοντας έτσι ακόμα καλύτερη ποιότητα. Περιέχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2200mAh που δίνει την δυνατότητα να παίζει το ηχείο έως και 7 ώρες συνεχόμενα μουσική!
003
Η μπαταρία για να επαναφορτιστεί πλήρως χρειάζεται περίπου 3.5 ώρες. Λόγω του διπλού NdFeB υψηλής απόδοσης μαγνητικού κυκλώματος έχει πολύ καθαρό ήχο. Ζυγίζει 685 γραμμάρια και βγαίνει μόνο σε μαύρο.
001
Το ηχείο μπορείτε να το βρείτε στο Geekbuying στα 76.89$, μία πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com