Η Xiaomi ανακοίνωσε το MI Toy Blocks Robot στα 499 yuan ($83). Δείτε πως θα το αποκτήσετε!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από κάμποσο καιρό είχα βγάλει πρώτος εδώ μία είδηση για ένα ρομπότ που δοκίμαζε η Xiaomi. Στην εικόνα φαινόταν ένα ρομπότ που κινιόταν με ρόδες. Πριν από 2-3 είδαμε την Xiaomi να μας προϊδεάζει για κάποιο παιχνίδι, κάποιο έξυπνο παιχνίδι που θα αποτελείται από τουβλάκια. Τώρα η εταιρεία έρχεται επιτέλους να μας ανακοινώσει τι θα φέρει στην αγορά….

ένα robot. Το Xiaomi Mi Bunny Mitu Intelligent Building Blocks Robot STM32 εμφανισιακά θυμίζει το ρομπότ που είχαμε δει τότε. Το robot αποτελείται από 978 κομμάτια και μπορεί να ελεγχθεί από το κινητό σας. Μάλιστα από το κινητό μπορείτε να ορίσετε την μορφή που θα έχει. Η τιμή του στην Κίνα θα είναι 499 yuan ή αλλιώς $83και θα είναι ένα από τα 4 νέα προϊόντα που θα ανακοινώσει η εταιρεία Xiaomi στις 11 Νοεμβρίου. Τα άλλα θα είναι Xiaomi IH Ice cooker, Xiaomi Air Purifier Pro, Xiaomi Air Detector.

Το Xiaomi Mi Bunny Mitu Intelligent Building Blocks Robot STM32 έχει διαστάσεις 38x32x9 cm και αποτελείται από 978 κομμάτια περιλαμβάνοντας αλυσίδες, γρανάζια και άλλα εξαρτήματα. Όλα τα κομμάτια είναι απολύτως ασφαλή με απόλυτη ακρίβεια κατασκευαμένα. Το robot λειτουργεί μ’ ένα επεξεργαστή STM32 72MHz όπως τ’ άλλα κινητά, με 32GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και έχει και δικό του OS. Μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις του μέσω της εφαρμογής που υπάρχει στο κινητό, ενώ υπάρχει ένα γυροσκόπιο, ένα εκτοξευτής, τρία είδη τρόπου ελέγχου για να ξεκινήσετε.
Ο έλεγχος πάνω στο ρομποτάκι είναι φοβερός, με πολύπλοκές εντολές ώστε να μπορεί ακόμα και να χορέυει ή να κάνει αλλες κινήσεις! Μπορεί εύκολα να κρατάει το σώμα του σε ισσοροπία, αλλά μπορέι να κουβαλήσει μέχρι και 3 κιλά βάρος και να περπατάει!
Το Xiaomi Mi Bunny Mitu Intelligent Building Blocks Robot STM32 είναι εφοδιασμένο με δύο πανίσχυρες μηχανές, και μπορεί να φτάσει σε ταχύτητες μέχρι και 133 RPM, ενώ μπορείτε με πολύ μεγάλη ακρίβεια να το ελέγχετε ώστε να κινηθεί σωστά και χωρίς πρόβλημα.
Το ρομπότ είναι εφοδιασμένο με 4 USB Type C port, που όχι μόνο δίνουν ενέργεια στο ρομπότ, αλλά και να επεκτείνουν τους αισθητήρες. Το ρομπότ έχει μία μπαταρία 1700mAh. Το Xiaomi Mi Bunny Mitu Intelligent Building Blocks Robot STM32 μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των 119.99$ στο Geekbuying. Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε και άλλα παρόμοια ρομπότ, μπορείτε να κοιτάξετε στο Geekbuying όπου θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα. Μπορείτε επίσης να το βρείτε και στο Banggood, για να σας έρθει με Priority.

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com