Η Xiaomi ανακοινώνει ότι θα παρακολουθήσει και θα παρουσιάσει νέα προϊοντα στην CES 2017

Μοίρασε την γνώση...

Οι μεγαλύτερες τεχνολογικές εκθέσεις που γίνονται παγκοσμίως είναι τα Consumer Electronic Show (CES) και Mobile World Congress (MWC) που θα γίνουν στο Las Vegas και στην Βαρκελώνη αντιστοίχως. Και τα δύο γεγονότα είναι πολύ σημαντικά για τους κατασκευαστές κινητών και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κατασκευαστές που δεν έχουν παραστεί είτε σε ένα από τα δύο ή και σε κανένα από τα δύο γεγονότα. Αυτό απ’ ότι φαίνεται θα αλλάξει για την Xiaomi, αφού ανακοίνωσε ότι θα είναι εκεί στην CES που θα γίνει το 2017.
Η ανακοίνωση έγινε πριν λίγη ώρα στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Weibo. Η CES 2017 θα γίνει στην Νεβάδα στο χρονικό διάστημα 5 – 8 Ιανουαρίου.

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσης ότι εκείνη την περίοδο θα ανακοινώσει και ένα καινούργιο προϊόν. Δυστυχώς δεν έχουμε καμία ιδέα τι θα μπορούσε να είναι αυτό. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι κατά την εταιρεία το προϊόν αυτό θα ωθεί την δημιουργικότητα στα όρια. Επειδή και το Mi Mix όταν παρουσιάστηκε, κανένας μας δεν το είχε πάρει χαμπάρι από πριν, πραγματικά έχω αγωνία να δω τι μπορεί να είναι αυτό που θα παρουσιάσουν!


Τώρα η κίνηση αυτή λέτε να είναι η έναρξη εισόδου της εταιρείας επίσημα στην Αμερικάνικη αγορά? Εδώ και καιρό βλέπουμε και διαβάζουμε για διάφορες κινήσεις που ετοιμάζει η εταιρεία για αυτή την κίνηση. Υπάρχει βέβαια ένα online μαγαζί που μπορείτε να αγοράσετε κάποια προϊόντα της εταιρείας, όπως επίσης και το τελευταίο 4K android TV box σε διάφορα μαγαζιά όπως το Walmart.

Οπότε τι λέτε μπορεί να παρουσιάσει αυτή την φορά η εταιρεία? Για πείτε γνώμες….


 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com