Θα βγάλει η Xiaomi το Mi6 με τον νέο Helio X30!?

Μοίρασε την γνώση...

Τέλη Σεπτεμβρίου του 2016 η Xiaomi μας παρουσίασε την νέα έκδοση του Mi5, το Xiaomi MI5S. Λογικά λοιπόν με τα μέχρι τώρα μοντέλα που έχει παρουσιάσει, το επόμενο μοντέλο της σειράς αυτής θα είναι το Mi6.

Παρότι έχουμε ακόμα κάμποσο καιρό μέχρι να το δούμε, ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορες φήμες στο διαδίκτυο σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα έχει το μοντέλο αυτό. Μάλιστα κυκλοφόρησε και μία φωτογραφία που λέγεται ότι είναι από το επερχόμενο Mi6.

Διαφήμιση

Η φωτογραφία που βλέπουμε είναι λέγεται μία έκδοση του Mi6 που θα βγει εν καιρό. Βλέπουμε ότι έχει καμπυλωτές γωνίες, με λεία σχεδίαση, με ένα σχεδόν χωρίς περιθώρια σχεδιασμό και ένα ελλειψοειδές κεντρικό κουμπί. Για το πίσω μέρος, υποθέτω θα είναι το ίδιο όπως και στο Mi5, δηλαδή ένα 3D γυαλί.

Google news

11be00009647ec49d06c

Αναρτήσεις που κυκλοφόρησαν στο Weibo, αναφέρεται ότι το νέο Xiaomi MI6 δεν θα χρησιμοποιεί κάποιον Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή και αυτό επειδή η εταιρεία έχει προμηθεύσει την Xiaomi με χαμηλής συχνότητας επεξεργαστές. Έτσι για παράδειγμα το Xiaomi MI5 μπορεί να χρησιμοποιεί τον Snapdragon 820 αλλά είναι με τις χαμηλές συχνότητες, το Xiaomi MI5S τον Snapdragon 821 στα 2.15GHz που είναι η χαμηλή συχνότητα.

Blackshark WW ChicMe WW

5e737b60-b069-11e6-bd8d-6fb9318ef053-1 5e844440-b069-11e6-bd8d-6fb9318ef053-1

Επίσης αναφέρεται ότι ότι η σχεδίαση του νέου Xiaomi MI6 έχει ολοκληρωθεί, οπότε τώρα μένει να επιλεχτεί με τι επεξεργαστή θα κυκλοφορήσει. Απ’ ότι φαίνεται θα βγει σε δύο εκδόσεις. Η μία λογικά θα είναι ο Snapdragon 835 και η άλλη επιλογή θα είναι ο Helio X30 που είναι ο πρώτος επεξεργαστής που χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική των 10nm παγκοσμίως.

Είναι σίγουρο ότι η εταιρεία δεν πρόκειται να αφήσει την Qualcomm, αφού τα περισσότερα μοντέλα της κυκλοφορούν με επεξεργαστή της εταιρείας. Αλλά μάλλον θα κυκλοφορήσουν και μοντέλα με την ΜΤΚ. Εσείς τι θα κάνατε σε αυτή την περίπτωση? Θα παίρνατε ένα κινητό με πιο χαμηλό επεξεργαστή από την Qualcomm ή μ’ ένα καλύτερο επεξεργαστή από την ΜΤΚ!? Γνώμες….Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram