Κερδίστε 10% κουπόνια από το Geekbuying κάνοντας share τον διαγωνισμό τους

Μοίρασε την γνώση...

Αυτές τις ημέρες λόγω του Black Friday, τρέχουν πάρα πολλές εκδηλώσεις με διαγωνισμούς, κουπόνια και φοβερά χαμηλές τιμές στον διαδίκτυο από διάφορα μαγαζιά. Μερικές από αυτές τις προσφορές τις έχουμε ήδη δει και θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω και τις υπόλοιπες.

01
Εδώ το Geekbuying σας δίνει την δυνατότητα, μέσω ενός απλού διαγωνισμού, να κερδίσετε κουπόνια που να αφαιρούν το 10% από την τελική τιμή των αγορών που θα κάνετε. Εκτός αυτού του κουπονιού, υπάρχει και ένα με 6% όπως βλέπετε, με κωδικό BLACK6, που λήγει στις 27 Νοεμβρίου. Επίσης μπορείτε να προσπαθήσετε να κερδίσετε ένα Oneplus X, οπότε ποτέ δεν ξέρετε….
02

Τώρα για να συμμετέχετε, όπως λέει και στους κανονισμούς, πρέπει να έχετε κάνει αγορές το τελευταίο τρίμηνο συνολικής αξίας 350$. Κοινοποιείται το λινκ του διαγωνισμού όπου μπορείτε, στέλνετε τα λινκ αυτά μαζί με τον αριθμό των παραγγελιών και θα σας σταλθεί το κουπονάκι.

03
Τώρα θα μου πείτε…και εγώ που δεν έχω κάνει τόσες αγορές τι κάνω? Το Geekbuying δίνει σε όλους του υπόλοιπους να συμμετέχουν σε flash sales όπως βλέπετε και στην φωτό, αγοράζοντας τα προϊόντα που έχει σε πολύ χαμηλή τιμή.
04
Αλλά και αυτό εάν δεν σας καλύπτει, αυτή την στιγμή τρέχουν άλλες 10 προσφορές για τα πάντα, οπότε καλό είναι να μπείτε και να δείτε τι θα βρείτε!
05 06

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram