Παρουσίαση του REPTILE S800 Sky Shadow MINI Flying Wing

Μοίρασε την γνώση...

Το ξέρω ότι αυτή την περίοδο παντού βλέπετε πληροφορίες και αναρτήσεις σχετικά με τις Black Friday και Cyber Monday, για φθηνά κινητά, κτλ. Κάνοντας μία βόλτα στα διάφορα μαγαζιά να δω τι μπορώ να σας πω για να προσέξετε και να πάρετε και να είναι καλό και φθηνό, έπεσε το μάτι πάνω στο REPTILE S800 Sky Shadow MINI Flying Wing και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα από τα χαρακτηριστικά του και το σχήμα του.

Το REPTILE S800 Sky Shadow MINI Flying Wing σίγουρα δεν έχει κανένα κλασσικό σχήμα από αυτά που έχουμε παρουσιάσει εδώ κατά καιρούς. Σαν σχήμα θυμίζει ανεμόπτερο. Σαν κατασκευή είναι φτιαγμένο από αφρώδη ανθεκτικό υλικό που είναι πανάλαφρο. Η κατασκευή είναι υψηλής ποιότητας, έχοντας πολύ χαμηλή αντίσταση στον αέρα, πιάνοντας έτσι φοβερές ταχύτητες. Έχει Anti-shock και anti-impact χαρακτηριστικά, με δυνατότητα σταθερής πτήσης. Το αεροπλάνο είναι FPV, οπότε δίνεται η δυνατότητα μέχρι και 200 μέτρα μακρυά η μετάδοση της εικόνας. Το REPTILE S800 διαθέτει μία κάμερα 700TVL που σας δίνει μία πολύ καθαρή εικόνα της πτήσης που κάνει.

geekbuying-reptile-s800-sky-shadow-mini-fpv-epp-820mm-wingspan-rc-airplane-395433

Το REPTILE S800 έχει άνοιγμα φτερών 820mm, μήκος 405mm και ζυγίζει μόλις 170 γραμμάρια, χωρίς τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του. Διαθέτει μία μεγάλη μπαταρία της τάξεως των 1800mAh

geekbuying-reptile-s800-sky-shadow-mini-fpv-epp-820mm-wingspan-rc-airplane-395434 geekbuying-reptile-s800-sky-shadow-mini-fpv-epp-820mm-wingspan-rc-airplane-395435

Το REPTILE S800 Sky Shadow MINI Flying Wing μπορείτε να το βρείτε στο Geekbuying στην προνομιακή τιμή των 123.99$.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com