Σκοτώστε τους κακούς….με το κινητό σας!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα σε όλους μας αρέσει να παίζουμε διάφορα παιχνιδάκια στον υπολογιστή ή στο κινητό. Ειδικότερα διάσημα είναι τα shooting games. Σίγουρα θα έχετε δοκιμάσει σε διάφορα ουφάδικα όπως τα λέγανε και παλιότερα, τώρα πια στα σινεμά τα βρίσκουμε, παιχνίδια που πυροβολούμε διάφορους κακούς με “κανονικά όπλα”. Σε αυτή την λογική είναι και η συσκευή που θα σας παρουσιάσουμε. Το IPEGA PG-9057 Phantom ShoX Blaster, είναι μία συσκευή που θυμίζει όπλο, αυτόματο για την ακρίβεια, όπου προσαρμόζουμε επάνω του το κινητό μας και μέσω Wireless Bluetooth 3.0 παίζουμε τα διάφορα shoot em up παιχνίδια!

02
Με την αριστερή λαβή ξαναγεμίζουμε σφαίρες. Έχει μέσα μοτεράκι όπου ανάλογα με το παιχνίδι, δονείται, δίνοντας την αίσθηση ότι πυροβολείται κανονικά. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορείτε να παίζετε άνετα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εκτός από το κινητό σας, και με την τηλεόραση, tablet ή όποια άλλη συσκευή έχει ΒΤ σύνδεση. Είναι συμβατό με Android 3.2, IOS 7.0 και άνω, Win XP, Win7, Win8. Το όπλο συνδέεται μέχρι και 8 μέτρα μακρυά, λειτουργεί για 25 ώρες χωρίς την δόνηση ή 12 ώρες με την δόνηση. Έχει μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία των 600mAh και ζυγίζει μόλις 790 γραμμάρια.
03
Το IPEGA PG-9057 Phantom ShoX Blaster μπορείτε να το παραγγείλετε από το Geekbuying στην τιμή των 54.99$.

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com