Άγνωστο μοντέλο της Meizu αναφέρεται ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα!

Μοίρασε την γνώση...

Η Meizu απ’ ότι φαίνεται θα έχει και νέες παρουσιάσεις νέων κινητών της την επερχόμενη χρονιά. Μάλιστα πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία λίστα με το τι μοντέλα αναμένεται να βγάλει η εταιρεία το 2017, όπως και το τι επεξεργαστή θα έχουν αυτά. Μάλιστα απ’ ότι είχαμε δει, είχαν μέσα και Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή.

Αυτή την στιγμή που διαβάζεται το άρθρο, έχουν ήδη κυκλοφορήσει διάφορες εικόνες των επερχόμενων μοντέλων. Το κινητό πχ που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία, μπορεί να είναι από άγνωστο κινητό μέχρι στιγμής, αλλά αναφέρεται ότι ανήκει στην ομάδα των Blue Charm και αναμένεται να βγει τον Ιανουάριο του 2017. Το κινητό ξεφύτρωσε ξαφνικά στο Weibo πριν λίγες ημέρες και συνοδευόταν από κάποια ελάχιστα χαρακτηριστικά. Η συσκευή αναφέρεται ότι θα έχει ένα 500w soft flash, στην μπροστινή κάμερα που θα δίνει φως στην λήψη selfies.


Επίσης αναφέρεται ότι θα έχει 5.0” ίντσες οθόνη και ότι η μπροστινή κάμερα θα είναι 5MP. Τ’ όνομα της συσκευής δεν το ξέρουμε ακόμα, ενώ λέγεται ότι θα βγει με χαμηλή τιμή, αλλά πόσο ακριβώς δεν το ξέρουμε. Περιμένουμε να δούμε τι θα μας δείξει η Meizu


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com