Έρχεται το Xiaomi Mi Mix 2 με 99% Screen-to-Body αναλογία!

Μοίρασε την γνώση...

Κατά την ανακοίνωση του Xiaomi Mi Note 2 πριν κανά μήνα και περίπου, παρουσιάστηκε άλλο ένα κινητό που κανένας μας δεν το περίμενε, το Mi MIX. Το Mi MIX ήταν ένα έτοιμο κινητό που ξεκίνησε άμεσα και η πώλησή του στην Κίνα και στο εξωτερικό μέσω των διαφόρων eshop. Παρόλο που δεν κατασκευάζονται περισσότερα από 10000 συσκευές τον μήνα, η πρώτη πώληση που έγινε στις 4 Νοεμβρίου, εξαφανίστηκαν τα κινητά σε δευτερόλεπτα! Η συσκευή είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από κεραμικό υλικό, ενώ έχει μία οθόνη με διαστάσεις 6.4 ίντσες και με αναλογία screen to body στα 91.3%. Απ όσο θυμάμαι, μόνο το

Hisense Magic Mirror tablet που είχε ανακοινωθεί το 2015 είχε καταφέρει να σπάσει το όριο του 90% screen-to-body ratio.


Τώρα διάφορες ανεπίσημες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες δύο ημέρες στο διαδίκτυο για το επόμενο μοντέλο του Mi MIX, το Mi Mix 2. Το Mi MIX 2 λέγεται ότι θα έχει αναλογία 99% screen-to-body, αν και δεν ξέρω πόσο σύντομα αυτό πραγματικά θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, αλλά και με την Xiaomi κανείς δεν ξέρει. Ενώ λοιπόν η εταιρεία αναφέρει την οθόνη σαν χωρίς όρια, η αλήθεια είναι ότι τελείως σαν το Nubia Z11 δεν θα είναι. Υπάρχει ένα λεπτότατο περίγραμμα σε όλες τις 4 πλευρές, όταν το Mi MIX είχε μόνο στις 3. Όπως έχουμε δει προηγουμένως και στα Sharp Aquos κινητά, η Xiaomi έβαλε στο Mi Mix την μπροστινή κάμερα στο κάτω μικρό περιθώριο του κινητού. Τώρα στο Mi MIX 2 έχει εξαφανιστεί τελείως η μπροστινή κάμερα, ενώ υπάρχει στην πίσω μεριά, συρόμενη προς τα πάνω από το πάνω μέρος του κινητού, όπως φαίνεται και στις φωτό.

Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει μπει στην πίσω μεριά φυσικά, είναι προς την δεξιά μεριά δίπλα από το κουμπί εκκίνησης. Τα υπόλοιπα κουμπιά της έντασης της φωνής και της sim είναι στις γνωστές τους θέσεις. Βλέπουμε ότι η πίσω κάμερα θα έχει dual-LED flash. Οι εγκοπές του ηχείου, το USB Type-C Port, και η θύρα για τ’ ακουστικά είναι στο κάτω μέρος του κινητού.


Πάντως θα είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον κατά πόσο θα είναι οι ίδιες και οι φωτογραφιές και στο τελικό προϊόν, αφού αυτό που βλέπουμε είναι γραφικό σχέδιο από πρόγραμμα CAD. Επίσης με τέτοια μεγάλη αναλογία οθόνης προς σώμα, θα πρέπει να κρατάει το κινητό σαν μπιμπελό να μην του πέσει γιατί υποθέτω το παραμικρό μπορεί να κάνει ζημιά στο κινητό. Ελπίζω τουλάχιστον να βάλουν κανά Gorilla Glass αυτή την φορά. Επίσης ακούγεται ότι στην CES η Xiaomi θα ανακοινώσει κάποιο καινούργιο κινητό. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς για να το πεί τώρα, όταν το Mi Mix μόλις βγήκε, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι θα μας πούνε. Επίσης μην ξεχνάτε ότι η εταιρεία εκπροσωπείτε επίσημα πια και στην Ελλάδα από την InfoQuest, οπότε σίγουρα περιμένουμε πολλά πράγματα να δούμε!

Πάντως εάν δεν θέλετε να περιμένετε πότε θα βγει το Mi Mix 2, μπορείτε να παραγγείλετε το Mi Mix από το Geekbuying την έκδοση 6/256GB στα 799$, την έκδοση 4/128GB στα 759.99$.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com