Αποκτήστε την φοβερή πρίζα της Xiaomi με τις 3 USB θύρες σε συσκευασία δώρου για 8$!

Μοίρασε την γνώση...

Σε μερικές ημέρες αλλάζει η χρονιά και η Xiaomi θέλει να μας κάνει ένα δώρο για τον λόγο αυτό. Έτσι πήρε την πολύ καλή και γνωστή πρίζα της που έχει τις 3 θύρες USB και μας την προσφέρει σε ειδική συσκευασία και τιμή.

Την πρίζα θα μπορείτε να την βρείτε στην τιμή των 8$, αλλά στην Κίνα φυσικά. Στα καταστήματα θα την βρείτε λίγο πιο ακριβή. Η συσκευασία όπως βλέπετε και στην φωτογραφία είναι πιο λουξ από την συνηθισμένη. Η εταιρεία το ονομάζει σαν το δώρο του νέου έτους. Η πρίζα είναι πολύ καλή. Την έχω αποκτήσει και εγώ και έχω βάλει πάνω της USB καλώδια να μου φορτίζει τις διάφορες συσκευές που έχω, καθώς και όποια συσκευή θέλει τροφοδοσία ρεύματος και είναι με κινέζικο φισάκι ρεύματος. Είναι πολύ εξυπηρετική και βολική και είναι και με διακοπτάκι on/off.

Η πρίζα είναι χρώματος άσπρη, δίνει 3 θέσεις για USB, 3 θέσεις για ρεύμα, απλές ή κινέζικου τύπου. Υποστηρίζει Quick charge 2A, και δίνει 110V-240V. Οι USB θύρες δίνουν συνολικά 3.1A.

Επιπρόσθετα υπάρχει προστασία από υπερφόρτωση, οπότε δεν υπάρχει φόβος για ατυχήματα. Η αλήθεια είναι ότι την συγκεκριμένη πρίζα την έχω περίπου ένα χρόνο και δουλεύει άψογα!

Απ’ ότι μαθαίνουμε από την εταιρεία, η συγκεκριμένη πρίζα έχει φτάσει τα 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις! Λοιπόν τι λέτε, θα θέλατε το Πρωτοχρονιάτικο δώρο της Xiaomi!? Εάν ναι, μπορείτε να το βρείτε στο Geekbuying στα 15.99$, που είναι από τις χαμηλότερες τιμές στο διαδίκτυο.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com