Εμφανίστηκε το Nokia Z2 Plus με 4GB RAM στο Geekbench

Μοίρασε την γνώση...

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες του επερχόμενου νέου κινητού της ΝΟΚΙΑ, του Nokia C1 που φαίνεται να έχει μία πολύ ωραία σχεδίαση και σχετικά καλά χαρακτηριστικά θα έλεγα. Τώρα ένα νέο κινητό της ΝΟΚΙΑ πάλι, εμφανίστηκε στο διαγνωστικό website Geekbench που του έτρεξαν διαγνωστικά τεστ, με την ονομασία Nokia Z2 Plus.

Από τα χαρακτηριστικά που έχουν δηλωθεί, το Nokia Z2 Plus φαίνεται να είναι μία ναυαρχίδα όσο αφορά τα χαρακτηριστικά του, αφού έβγαλε στο single core test 2156 σκορ και στο multi-core 5217 σκορ. Επίσης μερικά από τα χαρακτηριστικά του φάνηκαν στην λίστα του  Geekbench, όπως γίνεται συνήθως. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που φάνηκαν, το Z2 Plus είναι εφοδιασμένο με ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.77GHz. Η μητρική που έχει δηλωθεί είναι η MSM8996 που μάλλον εννοεί τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820. Η συσκευή επίσης αναφέρεται ότι έχει 4GB RAM και τρέχει Android 6.0 Marshmallow OS.


Μπορεί να είναι λίγα τα στοιχεία που πήραμε από το site του Geekbench, αλλά είναι αρκετά για να καταλάβουμε ότι μιλάμε για ένα πολύ δυνατό κινητό και λογικά θα είναι ένα από τα δύο Android κινητά Nokia που θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα σύντομα. Έχει ήδη ανακοινωθεί νωρίτερα ότι η εταιρεία που ελέγχεται πια από την HMD Global Oy, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 2 ναυαρχίδες κινητά, το ένα με οθόνη 5.2-ίντσες και το άλλο με 5.5-ίντσες με 2K ανάλυση. Τα Nokia αναμένονται να έχουν για επεξεργαστή τον Snapdragon 820 και μπορεί να έχουν και τον Snapdragon 821 SoC μέχρι να εμφανιστούν τελικά τα κινητά. Επίσης αναμένονται να έρθουν σε δύο εκδόσεις αναφορικά την μνήμη, μία με 4GB και μία με 6GB και θα έχουν Zeiss κάμερα.

Επίσης έχουμε δει φωτογραφίες των υποτιθέμενων κινητών της ΝΟΚΙΑ με μεταλλικό καπάκι στο πίσω μέρος και με την κεραία να είναι σαν το σχέδιο του OPPO R9S και iPhone 7. Η συσκευή φαίνεται ακόμα να έχει κουμπί στην μπροστινή οθόνη σαν του Xiaomi και των Meizu. Πάντως απ’ ότι φαίνεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία, το πρώτο τετράμηνο του 2017 πρέπει να δούμε τα κινητά αυτά. Τι λέτε, είστε ενθουσιασμένοι με την επιστροφή της ΝΟΚΙΑ στην αγορά των κινητών? Γράψτε μου σχόλια από κάτω εδώ.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com