Η Huawei κάλυψε τον στόχο των 160 εκ. πωλήσεων για το 2016!

Μοίρασε την γνώση...

Η Huawei έχει καταφέρει και έχει στείλει πάνω από 100 εκατομμύρια κινητά παγκοσμίως, θέτοντας έτσι ένα ρεκόρ για την μεγαλύτερη αποστολή κινητών σε σχέση με τους υπόλοιπους κοντά 300 κατασκευαστές κινητών στην Κίνα. Η εταιρεία μάλιστα είχε θέσει ως όριο τα 140 εκατομμύρια πωλήσεις για το 2016 που το υπερκάλυψε με μεγάλη διαφορά και ακόμα δεν έχει τελειώσει η χρονιά!

Αυτό τουλάχιστον μας το αποκάλυψε ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας σε μία πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε. Τα μοντέλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2016 ήταν το Huawei P9 που εμφανίστηκε τον Απρίλιο του 2016 με πάνω από 9 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως μέχρι τον Νοέμβριο, ενώ μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να φτάσει τα 12 εκατομμύρια. Το Huawei Mate 8 έχει φτάσει τα 7 εκατομμύρια σε πωλήσεις.

Διαφήμιση

Ο αντιπρόεδρος της Huawei, είχε πει στην IFA στο Βερολίνο το 2016, ότι η εταιρεία προσπαθεί να ξεπεράσει την Apple που είναι η δεύτερη παγκοσμίως σε πωλήσεις εδώ και 2 χρόνια περίπου. Εάν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, το σίγουρο είναι ότι θα ξεπεράσει την Apple ακόμα και πριν το 2018. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία η εταιρεία έχει βγάλει αρκετά καλά και ενδιαφέροντα κινητά σαν Mate 9, Mate 9 Pro και Mate 9 Porsche Design, που μπορούν να επιτρέψουν στην εταιρεία να επιτύχει τους στόχους της.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram