Η Xiaomi θα μας παρουσιάσει το Yi Erida Drone και το Yi 4K+ Action Cam στο CES 2017

Μοίρασε την γνώση...

Ενώ το CES 2017 ξεκινάει σε λίγες ημέρες, όλο και περισσότερες εταιρείες ακούγεται ότι θα παρουσιάσουν τα τελευταία τους μοντέλα σε κινητά άλλα gadget. Φυσικά η Xiaomi δεν πρόκειται να μείνει πίσω σε αυτό το γεγονός και έτσι μας είχε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με την επερχόμενη έκθεση. Όπως μας αποκάλυψε, θα μ ας παρουσιάσει την επερχόμενη νέα YI Erida rc drone εφοδιασμένη με Xiaoyi 4K+ κάμερα στο CES 2017. Μάλιστα όπως αναφέρει η Xiaomi, η κάμερα αυτή θα μπορεί να τραβάει 4K video στα 60FPS.!

Η νέα αυτή κάμερα θα είναι μία αναβάθμιση της ήδη υπάρχουσας κάμερας, χωρίς να υπάρχει όμως κάποια ουσιαστική αλλαγή στο hardware της κάμερας. Η Xiaoyi 4K action κάμερα θα έχει μία οθόνη 2.19 ιντσών με 640×360 ανάλυση και Corning Gorilla Glass προστασία. Θα χρησιμοποιεί ένα Sony 12mp αισθητήρα, με ευρύ γωνία θέασης, f / 2.8 aperture, διπλό μικρόφωνο και 5GHz wifi υποστήριξη.

Η σημαντικότερη αναβάθμιση που υπάρχει στην κάμερα είναι η δυνατότητα λήψης βίντεο 4K στα 60FPS, που σε σχέση με τα 30FPS, σημαίνει ότι μπορεί να καταγράψει πιο γρήγορα κάποιο αντικείμενο και η θέαση είναι πιο ομαλή. Έρχεται με χειροκίνητο έλεγχο της κάμερας, αισθητήρα ισορροπίας.

Η Xiaomi υποστηρίζει ότι το YI Erida rc drone θα μπορείτε να το ελέγχετε πλήρως μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής από το κινητό και η κάμερα μπορεί να τραβάει βίντεο μέχρι και για 2 ώρες!. Η μπαταρία του rc drone από την άλλη μεριά φτάνει για 40 λεπτά. Η τιμή του στην Κίνα αναμένεται να είναι 250$ και αναμένεται να ανακοινωθεί στην CES 2017, οπότε θα επανέλθουμε με νεώτερα!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com