Η Xiaomi παρουσίασε μία νέα Yeelight LED λάμπα στα 50$

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi μας ανακοίνωση την εμφάνιση ενός νέου προϊόντος από την σειρά έξυπνων Mi συσκευών. Αυτή την φορά μας παρουσιάζει μία ανθεκτική LED λάμπα.  Η καινούρια Xiaomi Yeelight LED λάμπα, έρχεται με πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά που την κάνουν να διαφέρει απ’ όλες τις άλλες. Αυτή την στιγμή είναι σε αυτοχρηματοδότηση για ($50).

Geekbuying WW

Η Xiaomi Yeelight LED λάμπα χρησιμοποιεί 240 χρώματα από 95 Lumileds / OSRAM LED λάμπες. Η συσκευή έρχεται με φωτισμό μουσείου, με 28W ένταση και 25,000 ώρες χρήσης. Υπάρχει επίσης μία προστασία από την σκόνη και τα έντομα τύπου IP60 που μαζεύονται με τη πάροδο του χρόνου.

Διαφήμιση

Η νέα λάμπα έχει 3 διαβαθμίσεις στην φωτεινότητα, ενώ μπορεί να φτάσει στο μέγιστο των 2000 lumens.  Από την αντίθετη μεριά, μπορεί να χαμηλώσει το φως στο έως και 0.1 lumens. Επίσης μπορούμε να ρυθμίσουμε εάν θα είναι ψυχρό ή θερμό το φως. Η λάμπα έρχεται και μ’ ένα Bluetooth τηλεχειριστήριο που πρέπει να αγοραστεί έξτρα. Η λ΄μπα έχει δυνατότητα να προσομοιάσει το φεγγάρι. Μπορείτε να την συναρμολογήσετε και να την κάνετε κομμάτια σε ελάχιστο χρόνο, πάρα πολύ εύκολα. Φυσικά εάν δεν θέλετε ν’ αγοράσετε το έξτρα τηλεχειριστήριο, μπορείτε να την διαχειριστείτε από την αντίστοιχη εφαρμογή του κινητού.

Google news

Όπως λέω και στο τίτλο, η λάμπα θα κοστίζει 50$ στην Κίνα και η αποστολή της θ’ αρχίσει μετά τις 29 Δεκεμβρίου.

Zaful WW Blackshark WW

Εάν ψάχνετε για διάφορες λάμπες της Xiaomi, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία στο Geekbuying, Banggood και στο Coolicool.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram