Θ’ ανακοινωθεί το Xiaomi Mi6 του Αγ. Βαλεντίνου (14/2/2017)!?

Έχουμε μιλήσει κάμποσες φορές πριν για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi, το Xiaomi Mi 6. Η πρώτη σχετική φήμη για το κινητό ήταν θα βγει με επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 835. Όπως ήδη ξέρουμε το Samsung Galaxy S8 θα είναι το πρώτο κινητό που θα φέρει τον εν λόγο επεξεργαστή και κατά πάσα πιθανότητα θα προτοανακοινωθεί στο MWC το 2017. Τώρα οι νέες φήμες λένε ότι θα είναι έτοιμο για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου και θ’ ανακοινωθεί στις 14 Φεβρουαρίου!

Ένα πόστερ που πολύ πρόσφατα βγήκε στο κινέζικο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, που όπως βλέπετε περιέχει το λογότυπο της Mi, είναι γραμμένο με έντονη γραφή το 6, όπως μία ημερομηνία και ώρα ανακοίνωσης της αναμενόμενης συσκευή. Αν και δεν αναφέρει ξεκάθαρα ότι είναι για το Xiaomi Mi6, όλοι υποθέτουμε ότι είναι για αυτό το κινητό. Βέβαια υπάρχει πάντα η πιθανότητα και το πόστερ να είναι ψεύτικο, αφού δεν είναι επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Το Xiaomi Mi 6 αναμένεται να είναι το πιο ισχυρό κινητό της εταιρείας απ’ όσα έχει βγάλει, καθώς θα περιλαμβάνει τον Snapdragon 835 με κυρτή οθόνη. Υπάρχει φήμη ότι θα υπάρξουν και διάφορες εκδόσεις του Mi6, όπως Mi 6S, Mi 6E και Mi 6P, που λέγεται να έχουν και διαφορετικό επεξεργαστή. Περιμένουμε λοιπόν κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Και μην ξεχνάτε ότι εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε κάποιο κινητό Xiaomi σε πολύ φθηνή τιμή, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις γιορτινές προσφορές των καταστημάτων Coolicool, Banggood και Geekbuying.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα