Παρουσίαση της θήκης/πληκτρολόγιο για το Chuwi Hi10 Plus (Με πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο)

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από μερικές ημέρες σας έγραψα για το Chuwi Hi10 Plus που απέκτησα, ένα πολύ ωραίο tablet με 10.8 οθόνη. Για το tablet αυτό είχα παραγγείλει από το Banggood να μου έρθει και η αυθεντική του θήκη/πληκτρολόγιο. Όπως αναφέρω και στα βίντεο στην παρουσίαση του Chuwi Hi10 Plus, το πληκτρολόγιο είναι κάτι το απαραίτητο ειδικότερα εάν δουλεύετε Windows.

Το πληκτρολόγιο/θήκη ήρθε μέσα σε μία ωραία χαρτονένια συσκευασία με την ονομασία της Chuwi απ’ έξω. Ανοίγοντας είχε μέσα την θήκη, σε διάφανη ζελατίνα. Η θήκη δίνει την αίσθηση του βελούδου όταν την ακουμπάς, ενώ κλείνει με μαγνητάκι. Ανοίγοντάς την βλέπουμε ένα πλήρες πληκτρολόγιο και το γνωστό σημείο για το ποντίκι στο κεντρικό κάτω μέρος. Η αίσθηση του πληκτρολογίου είναι ότι είναι πολύ καλή κατασκευή, στιβαρή. Τοποθετώντας το Chuwi Hi10 Plus στην ειδική υποδοχή. βλέπουμε ότι εφάπτει ακριβώς και κουμπώνει. Τοποθετούμε το tablet έτσι όπως μας βολεύει σε ύψος και αρχίζουμε να δουλεύουμε. Το πληκτρολόγιο αναγνωρίζετε αμέσως από το Chuwi Hi10 Plus και δουλεύει άψογα και σε Windows 10 αλλά και σε android. Ειδικότερα σε Windows, το πληκτρολόγιο το χρειάζεστε απαραίτητα. Αφού τελειώσετε με την δουλειά σας, κλείνετε την θήκη και το tablet μένει προστατευμένο.


Το πληκτρολόγιο/θήκη το αγόρασα από το Banggood. Βλέπω τώρα έχει στα 30.99$. Εγώ πάντως χρησιμοποίησα τον κωδικό 3956d2 και μου αφαίρεσε 2.90$ από την τελική τιμή. Η συγκεκριμένη θήκη/πληκτρολόγιο κάνει και για το Chuwi Hi10 Plus, αλλά και για το Chuwi Vi10 Plus.

Δείτε το βίντεο παρουσίαση:Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com