Παρουσίαση του FOCALMAX Accordion 3D VR Box (με πραγματικές φωτογραφίες+video)

Μοίρασε την γνώση...

Η μόδα των 3D VR γυαλιών σίγουρα έχει μεγαλώσει το τελευταίο διάστημα και όλοι θέλουν να νιώσουν την αίσθηση του σινεμά σπίτι τους. Έτσι όλες οι εταιρείες έχουν βγάλει διάφορα μοντέλα με διάφορα χαρακτηριστικά, πιο απλά ή πιο πολύπλοκα. Το πρόβλημα όμως είναι με όλα ότι είναι ογκώδη και δύσκολα στην μεταφορά. Εάν θέλεις να πάρεις κάποιο μαζί σου και να δεις μία ταινία εκτός σπιτιού πχ, είναι δύσκολο. Εδώ έρχονται τα 3D γυαλιά που πήρα από το Coolicool, τα FOCALMAX Accordion 3D VR Box.

Συσκευασία

Τα Accordion 3D VR μου ήρθε καλά συσκευασμένο από το Coolicool με την συνηθισμένη συσκευασία με τις φουσκάλες. Αφού αφαιρέθηκε η προστατευτική συσκευασία, φάνηκε το μαύρο κουτί συσκευασίας του Accordion 3D VR.


Ανοίγοντας το κουτί μέσα είχε τα Accordion 3D VR γυαλιά, ένα υφασμάτινο πουγκί όπου φυλάσσονται τα γυαλιά, ένα πανάκι για να μπορείτε να τα καθαρίζετε και το εγχειρίδιο στα αγγλικά. Το εγχειρίδιο είναι πολύ κατατοπιστικό και σου δείχνει ακριβώς που να ετοιμάσεις τα γυαλιά για την πρώτη τους φορά, ενώ το σακουλάκι φαίνεται να είναι πολύ ποιοτικό και ωραίο σαν ιδέα, αφού έτσι είναι πιο εύκολο στην μεταφορά.

Σχεδίαση

Τα Accordion 3D VR γυαλιά είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και αφρώδες υλικό. Σαν σχήμα έχει αυτό του ακορντεόν, εξού και τ’ όνομα. Αυτό δίνει την δυνατότητα στα γυαλιά όταν δεν τα χρησιμοποιούμαι να μαζεύονται πολύ και να είναι εύκολη η μεταφορά τους, αφού χωράνε άνετα στην πίσω τσέπη του παντελονιού! Τα Accordion 3D VR γυαλιά έχουν δυνατότητα να προσαρμόζονται ανάλογα με την ορατότητα που έχει ο χρήστης, δηλαδή ακόμα και μυωπία να έχετε, μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να βλέπετε χωρίς πρόβλημα. Τα γυαλιά υποστηρίζουν FOV 100-115°, ενώ υποστηρίζουν 500° μυωπία και 200° υπερμετρωπία.


Όπως βλέπετε στην προτελευταία και προπροτελευταία φωτογραφία, το κινητό μπαίνει μπροστά στην ειδική θήκη που υπάρχει. Το Accordion 3D VR υποστηρίζει κινητά με διαστάσεις οθόνης 4.5 – 6 ίντσες. Τα γυαλιά πάντως είναι πανάλαφρα, αφού ζυγίζουν μόλις 180 γραμμάρια, οι φακοί του έχουν διάσταση 50mm, ενώ τα γυαλιά έχουν διαστάσεις 170 x 79 x 50mm.

Βίντεο παρουσίαση

Συμπέρασμα

Τα Accordion 3D VR γυαλιά είναι πραγματικά μία πολύ καλή πρόταση, αφού κάνουν την ίδια δουλειά που κάνουν όλα τα γυαλιά αυτού του τύπου, αλλά είναι πανεύκολο να μεταφερθούν και αλλού, οπότε μπορείτε να τα παίρνετε άνετα μαζί σας και να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες παντού πια! Τα Accordion 3D VR γυαλιά μπορείτε να τα βρείτε στο Coolicool στα τιμή των 19.99$!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com