Σταμάτησε την παραγωγή του Xiaomi Mi Note 2 η εταιρεία!?

Μοίρασε την γνώση...

Τα Xiaomi MI Note 2 και Xiaomi MI MIX είναι τα πιο αναμενόμενα και γνωστά κινητά της χρονιά. Και τα δύο είναι φοβερά κινητά με φοβερά χαρακτηριστικά! Ειδικότερα εντυπωσιακή είναι η οθόνη του Mi Mix. Το θέμα όμως είναι ότι βάση την στρατηγική της Xiaomi, δυστυχώς δεν θα μπορέσει αρκετός κόσμος να τα αγοράσει για το επόμενο μικρό χρονικό διάστημα.

Πρόσφατα υπήρξαν μερικές φήμες ότι η Xiaomi σκέφτεται να σταματήσει την παραγωγή του Mi Note 2, αφού και το Mi Note 2 και το Mi Mix είναι περίπου το ίδιο και ως ένα βαθμό ανταγωνιστικά μεταξύ τους κινητά, ενώ η διαθεσιμότητά τους είναι περιορισμένη. Η ποσότητα που πουλήθηκε από τις 11 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα του Mi Note 2 είναι λιγότερη από αυτή την Mi Mix.

Σαν αιτία αρκετοί αναφέρουν την αδυναμία της LG να παραδώσει εγκαίρως τις οθόνες που χρειάζονται για την παραγωγή των Mi Note 2, ενώ πάρα πολλοί χρήστες, ειδικότερα που είχαν πριν το Xiaomi Mi Note/Pro, θεωρούν ότι η οθόνη είναι χειρότερη με πολύ θόρυβο, κίτρινα στίγματα και άλλα και να γυρίσουν πίσω το κινητό. Έτσι η Xiaomi αποφάσισε προσωρινά τουλάχιστον να μην πουλάει το Xiaomi mi note 2. Άλλοι λένε ότι η LG σταμάτησε να προμηθεύει την Xiaomi με οθόνη, οπότε και γι’ αυτό δεν πουλάει για τώρα το κινητό.

Σήμερα ένα άλλος χρήστης του διαδικτύου έδωσε ως πιθανές αιτίες την οθόνη από την LG, την κακή ποιότητα, ενώ ακούγεται ότι στο παιχνίδι θα μπει και η Nvidia πια. Για να δούμε τι θα γίνει….

Παρόλα αυτά υπάρχουν σίγουρα πάρα πολλές αιτίες που το τελευταίο διάστημα η Xiaomi έχει σταματήσει να παράγει το Mi Note 2 και σίγουρα όχι μόνο σε σχέση με την LG. Σίγουρα πάντως μέσα στον επόμενο μήνα θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Έτσι αφού παραλάβει οθόνες από την Nvidia, θα αρχίσει πάλι την παραγωγή του Mi Note 2. Πάντως για τώρα μπορείτε να προπαραγγείλετε το Mi Note 2 την international edition στο Geekbuying για 633.99$. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει 6GB RAM και 128 GB εσωτερικής μνήμης. Εν αναμονής των αποτελεσμάτων…


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com