Σταμάτησε την παραγωγή του Xiaomi Mi Note 2 η εταιρεία!?

Μοίρασε την γνώση...

Τα Xiaomi MI Note 2 και Xiaomi MI MIX είναι τα πιο αναμενόμενα και γνωστά κινητά της χρονιά. Και τα δύο είναι φοβερά κινητά με φοβερά χαρακτηριστικά! Ειδικότερα εντυπωσιακή είναι η οθόνη του Mi Mix. Το θέμα όμως είναι ότι βάση την στρατηγική της Xiaomi, δυστυχώς δεν θα μπορέσει αρκετός κόσμος να τα αγοράσει για το επόμενο μικρό χρονικό διάστημα.

Geekbuying WW

Πρόσφατα υπήρξαν μερικές φήμες ότι η Xiaomi σκέφτεται να σταματήσει την παραγωγή του Mi Note 2, αφού και το Mi Note 2 και το Mi Mix είναι περίπου το ίδιο και ως ένα βαθμό ανταγωνιστικά μεταξύ τους κινητά, ενώ η διαθεσιμότητά τους είναι περιορισμένη. Η ποσότητα που πουλήθηκε από τις 11 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα του Mi Note 2 είναι λιγότερη από αυτή την Mi Mix.

Διαφήμιση

Σαν αιτία αρκετοί αναφέρουν την αδυναμία της LG να παραδώσει εγκαίρως τις οθόνες που χρειάζονται για την παραγωγή των Mi Note 2, ενώ πάρα πολλοί χρήστες, ειδικότερα που είχαν πριν το Xiaomi Mi Note/Pro, θεωρούν ότι η οθόνη είναι χειρότερη με πολύ θόρυβο, κίτρινα στίγματα και άλλα και να γυρίσουν πίσω το κινητό. Έτσι η Xiaomi αποφάσισε προσωρινά τουλάχιστον να μην πουλάει το Xiaomi mi note 2. Άλλοι λένε ότι η LG σταμάτησε να προμηθεύει την Xiaomi με οθόνη, οπότε και γι’ αυτό δεν πουλάει για τώρα το κινητό.

Google news

Σήμερα ένα άλλος χρήστης του διαδικτύου έδωσε ως πιθανές αιτίες την οθόνη από την LG, την κακή ποιότητα, ενώ ακούγεται ότι στο παιχνίδι θα μπει και η Nvidia πια. Για να δούμε τι θα γίνει….

Atlas VPN ZTE Many GEOs

Παρόλα αυτά υπάρχουν σίγουρα πάρα πολλές αιτίες που το τελευταίο διάστημα η Xiaomi έχει σταματήσει να παράγει το Mi Note 2 και σίγουρα όχι μόνο σε σχέση με την LG. Σίγουρα πάντως μέσα στον επόμενο μήνα θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Έτσι αφού παραλάβει οθόνες από την Nvidia, θα αρχίσει πάλι την παραγωγή του Mi Note 2. Πάντως για τώρα μπορείτε να προπαραγγείλετε το Mi Note 2 την international edition στο Geekbuying για 633.99$. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει 6GB RAM και 128 GB εσωτερικής μνήμης. Εν αναμονής των αποτελεσμάτων…


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram