Το MIUI 9 θα επιτρέπει την διαγραφή και εφαρμογών συστήματος

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα έχετε προσέξει ότι ο κάθε κατασκευαστής Android κινητών, βάζει στα κινητά του ένα κάρο εφαρμογές. Συνήθως είναι bloatware και πάρα πολύς κόσμος δεν τις χρειάζεται ενώ πολλές φορές μπορεί και να δημιουργούν πρόβλημα. Δυστυχώς εάν είναι εφαρμογές του συστήματος, δεν υπάρχει δυνατότητα απεγκατάστασης, εκτός εάν είσαι root και πάλι θέλει διαδικασία. Το MIUI 9 όμως θα το αλλάξει αυτό!

Geekbuying WW

Σύμφωνα με τον Product Manager της MIUI, Ma Ji, το MIUI 9 θα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να απεγκατασταθούν εφαρμογές του συστήματος που δεν μπορούσαν μέχρι τώρα, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Έτσι στο τέλος θα έχουν τις εφαρμογές που θέλουν μόνο και τίποτα άλλο.

Διαφήμιση

Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός που ακούστηκε στο Global Tech 2016 είναι ότι οι διάφορες εφαρμογές της Xiaomi θα είναι διαθέσιμες πια και σε μη-MIUI χρήστες. Η Xiaomi θα τις διαθέσει για όλα τα android κινητά. Ελπίζω σύντομα να έχουμε περισσότερα νέα σχετικά με τα χαρακτηριστικά της MIUI 9.

Google news

Σίγουρα η κίνηση αυτή θα ταράξει πολύ τα νερά των συσκευών Android. Ελπίζω και άλλο κατασκευαστές πάντως να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Xiaomi, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες τους να αποκτήσουν ένα πιο καθαρό κινητό.

Wondershare WW Atlas VPN

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram