Το Xiaomi Mi6 θα είναι μια μικρότερη σε διαστάσεις έκδοση του Mi Note 2!?

Μοίρασε την γνώση...

Το Xiaomi Mi 6 αναμένεται να είναι το επόμενο μεγάλο νέο αναφορικά με τις συσκευές της, για την εταιρεία Xiaomi, οπότε δεν είναι καθόλου περίεργο που συνέχεια κυκλοφορούν διάφορες φήμες και είναι μέσα στις πρώτες ειδήσεις σχετικά με τα νέα. Μάλιστα μία φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ότι αυτό είναι το αναμενόμενο Mi6, μάλλον κάπως έτσι θα είναι τελικά.

 

Βέβαια τότε όταν είχε κυκλοφορήσει η φωτογραφία, δεν είχαμε καταλάβει ότι το κινητό σαν σχέδιο μπορεί να μοιάζει με κάποιο άλλο, αλλά τώρα, που έχουμε δει όλα τα μοντέλα της Xiaomi, κοιτώντας το τώρα μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει πάρα πολύ το Mi Note 2, αλλά σε πιο μικρή κλίμακα, με μικρότερη οθόνη δηλαδή.

Για άλλη μία φορά, υπάρχει αναφορά από tipster, ότι το Mi 6 θα έχει σίγουρα τον Snapdragon 835 και θα βγει τον φεβρουάριο όπως έχουμε ήδη πει, κατά πάσα πιθανότητα του Αγ. Βαλεντίνου. Μία άλλη φήμη που ακούσαμε σήμερα είναι ότι για εσωτερικό χώρο θα έχει 128GB και 256GB, ενώ θα βγει στο μαύρο, άσπρο και μπλε.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά και εάν οι φήμες θα επιβεβαιωθούν, αλλά σίγουρα το ελπίζουμε. Εάν πάντως εσείς θέλετε να αποκτήσετε κάποιο κινητό Xiaomi, εκτός από την Ελλάδα μέσω της Infoquest που φέρνει 2 μοντέλα, για τα υπόλοιπα, μπορείτε να τα βρείτε στα έμπιστα μαγαζιά που αναφέρω στην πρώτη σελίδα, Coolicool, Geekbuying, Banggood, αλλά καλύτερα είτε από την ευρωπαϊκή τους αποθήκη, είτε μέσω “τριγωνικής” αποστολής όπως λέγεται, αφού το τελευταίο διάστημα οι έλεγχοι στα τελωνεία έχουν εντατικοποιηθεί πάρα πολύ!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com