Χριστουγεννιάτικες προσφορές από το Banggood για τους VIP πελάτες του

Ενώ είμαστε μόλις 3 εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, το κατάστημα Banggood θέλει να δώσει μία προΧριστουγεννιάτικη ευκαιρία για όλους τους καλούς και πιστούς του πελάτες, να αγοράσουν κάποια πράγματα σε προσφορά. Η εκδήλωση ξεκινάει στις 7 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει Κουπόνια, Δωρεάν δοκιμαστικά, Μυστικά Δώρα και Ειδικές Προνομιακές Τιμές!

vip_christmas_banggood_001

Για να είμαι πιο ακριβής, στις 25 Δεκεμβρίου UTC+8 και για κάθε δύο ώρες θα γίνονται πωλήσεις αστραπή. Τα μέλη V2 και άνω για αγορές των 50$ θα παίρνουν ένα κουπόνι αξίας 6$, τα μέλη V3 και άνω με αγορές αξίας 100$ θα παίρνουν ένα κουπόνι αξίας 13$, τα V4 και άνω αγοράζοντας 150$ θα παίρνουν ένα κουπόνι αξίας 21$ και τέλος τα μέλη V5 και άνω με αγορές 200$ θα παίρνουν ένα κουπόνι αξίας 30$!

vip_christmas_banggood_002

Το Banggood έχει αρκετές προσφορές σε διάφορα προϊόντα τους, οπότε εάν ανήκετε στην κατηγορία των VIP, καλό είναι να μπείτε και να δείτε τι έχει να σας προσφέρει το κατάστημα. Εγώ πάντως σαν VIP2 που είμαι, σίγουρα θα το τιμήσω και όλο και κάτι θα χτυπήσω!

Επίσης την ημέρα των Χριστουγέννων, περιμένουν τα μέλη ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, οπότε καλό είναι να μπείτε και να δείτε τι θα κερδίσετε.

vip_christmas_banggood_011

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα