Χριστουγεννιάτικες προσφορές από το Banggood για τους VIP πελάτες του

Μοίρασε την γνώση...

Ενώ είμαστε μόλις 3 εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, το κατάστημα Banggood θέλει να δώσει μία προΧριστουγεννιάτικη ευκαιρία για όλους τους καλούς και πιστούς του πελάτες, να αγοράσουν κάποια πράγματα σε προσφορά. Η εκδήλωση ξεκινάει στις 7 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει Κουπόνια, Δωρεάν δοκιμαστικά, Μυστικά Δώρα και Ειδικές Προνομιακές Τιμές!

vip_christmas_banggood_001

Για να είμαι πιο ακριβής, στις 25 Δεκεμβρίου UTC+8 και για κάθε δύο ώρες θα γίνονται πωλήσεις αστραπή. Τα μέλη V2 και άνω για αγορές των 50$ θα παίρνουν ένα κουπόνι αξίας 6$, τα μέλη V3 και άνω με αγορές αξίας 100$ θα παίρνουν ένα κουπόνι αξίας 13$, τα V4 και άνω αγοράζοντας 150$ θα παίρνουν ένα κουπόνι αξίας 21$ και τέλος τα μέλη V5 και άνω με αγορές 200$ θα παίρνουν ένα κουπόνι αξίας 30$!

Διαφήμιση

vip_christmas_banggood_002

Το Banggood έχει αρκετές προσφορές σε διάφορα προϊόντα τους, οπότε εάν ανήκετε στην κατηγορία των VIP, καλό είναι να μπείτε και να δείτε τι έχει να σας προσφέρει το κατάστημα. Εγώ πάντως σαν VIP2 που είμαι, σίγουρα θα το τιμήσω και όλο και κάτι θα χτυπήσω!

Google news

Επίσης την ημέρα των Χριστουγέννων, περιμένουν τα μέλη ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, οπότε καλό είναι να μπείτε και να δείτε τι θα κερδίσετε.

Atlas VPN Blackshark WW

vip_christmas_banggood_011


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram