Αποκτήστε ένα ιπτάμενο καρχαρία ή clownfish!

Μοίρασε την γνώση...

Θα μου πείτε τώρα τι γράφω στο τίτλο…τι ιπτάμενοι καρχαρίες και clownfish σας γράφω!? Αφού τα ψάρια δεν πετάνε, σωστά…σωστά! Εγώ σας γράφω για μπαλόνια-drones που έχουν το σχήμα καρχαρία ή clownfish, δηλαδή το γνωστό ψαράκι Nemo από την ταινία. Εγώ πάντως τα είδα και εντυπωσιάστηκα! Δείτε λοιπόν τι σας βρήκα!

Geekbuying WW

Δεν ξέρω εάν τα έχετε δει πουθενά, αλλά εγώ τα είδα σε βίντεο και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Τα μπαλόνια αυτά έχουν κανονικό σχήμα ψαριού που πετάνε όμως. Μπορείτε να τα κινείτε είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω ή να κάνουν στροφή μέχρι και 360 μοίρες μέσω ενός απλού τηλεχειριστηρίου. Είμαι σίγουρος ότι θα εντυπωσιαστούν τα παιδιά σας είτε σε πάρτυ, ή ακόμα και μεταξύ ενηλίκων θα κάνετε μεγάλη εντύπωση!

Διαφήμιση

Η κίνηση των ψαριών είναι τόσο φυσική στον αέρα που είναι σαν να κολυμπούνε. Δείτε πόσο φυσικά κουνάνε την ουρά τους πέρα δώθε σαν να ήταν αληθινά ψάρια που κολυμπούνε μέσα στο νερό. Κάτω από το μπαλόνι υπάρχει ειδικός χώρος για να τοποθετήσετε τόσο βάρος ώστε να μην σας φύγει μακρυά το μπαλόνι. Μετά μέσω του τηλεχειριστηρίου θα μπορείτε να δίνετε τις εντολές σας στο ψάρι σας και να βουτάει ή να αναδύετε όταν το θέλετε, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Google news

Μπορείτε να ελέγχετε το ψάρι σας με ευκολία από απόσταση μέχρι και 12 μέτρα, οπότε μην αγχώνεστε. Η κίνηση του γίνετε εύκολα όπως είπαμε από το τηλεχειριστήριο, αφού έχει μόνο δύο κουμπιά, ένα για πάνω κάτω, ένα για αριστερά-δεξιά εάν το πατάμε συνεχώς.

Goboo [CPS] Many GEOs Lightinthebox WW

Εγώ πάντως ξετρελάθηκα για να είμαι ειλικρινής και σκέφτομαι να πάρω ένα. Το βρήκα στο παλιό γνωστό μαγαζί lightinthebox στην φοβερή τιμή των 19.59€! Τι λέτε, σας άρεσε? Θα θέλατε και εσείς ένα?

https://www.youtube.com/watch?v=IE1EfJEd_SE


 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram