Αποκτήστε ένα ιπτάμενο καρχαρία ή clownfish!

Μοίρασε την γνώση...

Θα μου πείτε τώρα τι γράφω στο τίτλο…τι ιπτάμενοι καρχαρίες και clownfish σας γράφω!? Αφού τα ψάρια δεν πετάνε, σωστά…σωστά! Εγώ σας γράφω για μπαλόνια-drones που έχουν το σχήμα καρχαρία ή clownfish, δηλαδή το γνωστό ψαράκι Nemo από την ταινία. Εγώ πάντως τα είδα και εντυπωσιάστηκα! Δείτε λοιπόν τι σας βρήκα!

Δεν ξέρω εάν τα έχετε δει πουθενά, αλλά εγώ τα είδα σε βίντεο και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Τα μπαλόνια αυτά έχουν κανονικό σχήμα ψαριού που πετάνε όμως. Μπορείτε να τα κινείτε είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω ή να κάνουν στροφή μέχρι και 360 μοίρες μέσω ενός απλού τηλεχειριστηρίου. Είμαι σίγουρος ότι θα εντυπωσιαστούν τα παιδιά σας είτε σε πάρτυ, ή ακόμα και μεταξύ ενηλίκων θα κάνετε μεγάλη εντύπωση!


Η κίνηση των ψαριών είναι τόσο φυσική στον αέρα που είναι σαν να κολυμπούνε. Δείτε πόσο φυσικά κουνάνε την ουρά τους πέρα δώθε σαν να ήταν αληθινά ψάρια που κολυμπούνε μέσα στο νερό. Κάτω από το μπαλόνι υπάρχει ειδικός χώρος για να τοποθετήσετε τόσο βάρος ώστε να μην σας φύγει μακρυά το μπαλόνι. Μετά μέσω του τηλεχειριστηρίου θα μπορείτε να δίνετε τις εντολές σας στο ψάρι σας και να βουτάει ή να αναδύετε όταν το θέλετε, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μπορείτε να ελέγχετε το ψάρι σας με ευκολία από απόσταση μέχρι και 12 μέτρα, οπότε μην αγχώνεστε. Η κίνηση του γίνετε εύκολα όπως είπαμε από το τηλεχειριστήριο, αφού έχει μόνο δύο κουμπιά, ένα για πάνω κάτω, ένα για αριστερά-δεξιά εάν το πατάμε συνεχώς.


Εγώ πάντως ξετρελάθηκα για να είμαι ειλικρινής και σκέφτομαι να πάρω ένα. Το βρήκα στο παλιό γνωστό μαγαζί lightinthebox στην φοβερή τιμή των 19.59€! Τι λέτε, σας άρεσε? Θα θέλατε και εσείς ένα?

https://www.youtube.com/watch?v=IE1EfJEd_SE

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com