Αποκτήστε ένα φοβερό πολυμορφικό ρομπότ που κινείτε με την ηλιακή ενέργεια!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας έχω άλλο ένα όμορφο παιχνίδι αυτή την φορά για τα παιδιά σας, κυρίως για όσους έχουν αγοράκια. Σας βρήκα ένα πολύ εντυπωσιακό πολυμορφικό ρομπότ, που δεν χρειάζεται μπαταρίες, αλλά κινείτε με την ηλιακή ενέργεια!

Ουσιαστικά μιλάμε για ένα ρομπότ που μπορεί να πάρει 7 μορφές! Οπότε σας εγγυούμαι ότι το παιδί σας δεν πρόκειται να το βαρεθεί ποτέ, αφού μπορεί να του αλλάζει σχήμα και να παίρνει μέρος έτσι σε μία νέα περιπέτεια του διαστήματος! Το πιο ωραίο είναι ότι κινείται μέσω της ηλιακή ενέργειας, οπότε κάνετε οικονομία από μπαταρίες και δείχνετε και την οικολογική σας συνείδηση! Δείτε φωτογραφίες του…

 

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, είναι πολύ εντυπωσιακό. Το ρομπότ είναι κατασκευασμένο από ειδικό ανθεκτικό πλαστικό, ζυγίζει μόλις 300 γραμμάρια ενώ οι διαστάσεις του είναι 24 x 18.4 x 6.5 εκατοστά.

Το εντυπωσιακό αυτό παιχνίδι το βρήκα στο παλιό γνωστό Lightinthebox στην απίστευτα χαμηλή τιμή για τέτοιου είδους ρομπότ, 7.83€! Οπότε τι κάθεστε….ορμάτε!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com