Αποκτήστε την Amkov DV162 κάμερα σε προνομιακή τιμή (περιλαμβάνεται κουπόνι)

Μοίρασε την γνώση...

Η AMKOV DV162 είναι μία κάμερα με 16MP sensor και δυνατότητα για 16X ψηφιακό ζουμ, ώστε να μπορείτε να παίρνετε φωτογραφίες και βίντεο αντικείμενα που είναι πραγματικά πολύ μακρυά.

Σχεδιασμός

Η AMKOV DV162 κάμερα περιέχει μία οθόνη LCD με διαστάσεις 2.7 ίντσες, που μπορεί μάλιστα να περιστραφεί κατά 180 μοίρες, ώστε να βλέπετε από παντού τι ακριβώς τραβάτε, σε πραγματικό χρόνο, αλλά και να ρυθμίζετε την κάμερα.Η DV162 έχει AV out, USB 2.0 θύρα και θύρα επέκτασης με SD / SDHC μέχρι και 32GB. Έχει επίσης ειδικό λαμπάκι που δείχνει εάν τραβάει βίντεο ή όχι.


Χαρακτηριστικά

Η AMKOV DV162 μπορεί να τραβήξει βίντεο με ανάλυση 720P. Έτσι θα μπορείτε να κρατήσετε σε ψηφιακή μορφή όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που έχετε σε υψηλή ποιότητα μάλιστα. Η κάμερα έχει ένα αισθητήρα με 13MP CMOS που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες μέχρι και 16MP. Επίσης με την δυνατότητα λήψης με το 16X ψηφιακό ζουμ, μπορείτε πανεύκολα να φέρεται κοντά σας πολύ μακρινά αντικείμενα. Η κάμερα έχει επίσης ηλεκτρονικό αντικραδασμικό μηχανισμό για σταθερές λήψεις. Η κάμερα εστιάζει από τα 1.2 μέτρα μέχρι το άπειρο. Τις εικόνες τις σώζει σαν JPEG ενώ τα βίντεο σαν Avi.

Μπαταρία

Η κάμερα AMKOV DV162 είναι εφοδιασμένη με μία μπαταρία 3.7V, 750mAh. Έχει την δυνατότητα η κάμερα να κλείνει μόνη της μετά από προγραμματισμένο χρονικό διάστημα.


Αξίζει τελικά?

Η κάμερα AMKOV DV162 είναι μία πολύ καλή ψηφιακή κάμερα για να κρατήσετε σε ψηφιακή μορφή όλες αυτές τις χαρούμενες στιγμές. Την κάμερα δεν την βρήκαμε αλλού από το ειδικό site για φωτογράφους, το camfere.com. Αγοράστε λοιπόν την κάμερα με το κουπόνι IGEEK5, για να ρίξετε την τελική τιμή στα 41.41$ και να με θυμηθείτε!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com