Αποκτήστε το Hubsan H507A – Ένα 1080P Wifi FPV Selfie Drone

Μοίρασε την γνώση...

Το Hubsan H507A είναι πραγματικά ένα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό Wifi FPV τετρακόπτερο, εφοδιασμένο με μία κάμερα HD κάμερα των 720P και Wifi FPV αναμετάδοση. Η κάμερα του drone έχει την δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε ανάλυση 1080P, ενώ μπορείτε να βλέπετε από το κινητό σας το τι βλέπει η κάμερα. Με την ενσωματωμένη μπαταρία που έχει, θα έχετε την δυνατότητα για 10 λεπτά περίπου συνεχούς πτήσης και σε περίπου 100 μέτρα μακρυά από εσάς έλεγχο του drone.

Από τα ωραία και χρήσιμα χαρακτηριστικά που έχει το drone είναι ότι σε περίπτωση που διαπιστώσει χαμηλή μπαταρία ή απώλεια ελέγχου από το τηλεχειριστήριο, το drone γυρνάει μόνο του πίσω στο σημείο απ’ όπου αρχικά έφυγε. Έχει One-key return, one-key takeoff/landing, έχει αισθητήρα βαρύτητας και δυνατότητα να σας ακολουθεί και να παίρνει selfies! Περιέχει ενσωματωμένο δέκτη GPS για ακριβή εύρεση που είναι και να κάνει όλες αυτές τις λειτουργίες.

Το Hubsan H507A περιέχει μία 7.4V 550mAh LiPo μπαταρία για 10 λεπτά πτήσης περίπου όταν είναι πλήρως φορτισμένη η μπαταρία, ενώ μετά θα χρειαστείτε περίπου 90 λεπτά για να την ξαναφορτίσετε. Το drone ζυγίζει περίπου 162 γραμμάρια και οι διαστάσεις του είναι 225 x 225 x 60mm.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε αυτό το εντυπωσιακό drone μπορείτε να το βρείτε στο TomTop στην τιμή των 99.99$.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com