Αποκτήστε το Hubsan H507A – Ένα 1080P Wifi FPV Selfie Drone

Μοίρασε την γνώση...

Το Hubsan H507A είναι πραγματικά ένα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό Wifi FPV τετρακόπτερο, εφοδιασμένο με μία κάμερα HD κάμερα των 720P και Wifi FPV αναμετάδοση. Η κάμερα του drone έχει την δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε ανάλυση 1080P, ενώ μπορείτε να βλέπετε από το κινητό σας το τι βλέπει η κάμερα. Με την ενσωματωμένη μπαταρία που έχει, θα έχετε την δυνατότητα για 10 λεπτά περίπου συνεχούς πτήσης και σε περίπου 100 μέτρα μακρυά από εσάς έλεγχο του drone.

Από τα ωραία και χρήσιμα χαρακτηριστικά που έχει το drone είναι ότι σε περίπτωση που διαπιστώσει χαμηλή μπαταρία ή απώλεια ελέγχου από το τηλεχειριστήριο, το drone γυρνάει μόνο του πίσω στο σημείο απ’ όπου αρχικά έφυγε. Έχει One-key return, one-key takeoff/landing, έχει αισθητήρα βαρύτητας και δυνατότητα να σας ακολουθεί και να παίρνει selfies! Περιέχει ενσωματωμένο δέκτη GPS για ακριβή εύρεση που είναι και να κάνει όλες αυτές τις λειτουργίες.

Διαφήμιση

Το Hubsan H507A περιέχει μία 7.4V 550mAh LiPo μπαταρία για 10 λεπτά πτήσης περίπου όταν είναι πλήρως φορτισμένη η μπαταρία, ενώ μετά θα χρειαστείτε περίπου 90 λεπτά για να την ξαναφορτίσετε. Το drone ζυγίζει περίπου 162 γραμμάρια και οι διαστάσεις του είναι 225 x 225 x 60mm.

Google news

Εάν θέλετε να αποκτήσετε αυτό το εντυπωσιακό drone μπορείτε να το βρείτε στο TomTop στην τιμή των 99.99$.

Redmagic WW Cafago WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram