Δείτε πρώτοι το Xiaomi Mi Band 3!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi Μέχρι στιγμής μας έχει δείξει διάφορα gadgets. Το πιο επιτυχημένο κατ’ εμέ θεωρώ ότι είναι το Mi Band και ειδικότερα η τελευταία του έκδοση, το Mi Band 2. Η διαφορά του Mi Band 2 από τις προηγούμενες εκδόσεις 1 και 1S, είναι η OLED οθόνη, που δείχνει διάφορες πληροφορίες όπως ημερομηνία και ώρα, ποιος σας καλεί, πόσα βήματα περπατήσατε, πόσες θερμίδες κάψατε, τους παλμούς σας. Οι ενδείξεις αυτές φαίνονται είτε εάν σηκώσετε το χέρι σας ή πατώντας. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι κάνει σχεδόν ότι και ένα Smartwatch.

Όσο για την μπαταρία του Xiaomi Mi Band 2, είναι μία των 70mAh, που μπορεί να κρατήσει άνετα έως και 20 ημέρες και με όλα ενεργά. Τουλάχιστον το δικό μου τόσο κρατάει με την εφαρμογή του Maddoctor που μας δίνει στο φόρουμ της Xiaomi-miui.gr. Το Mi Band 2 αυτή την στιγμή το βρίσκεται στα 22$, περίπου στα 20€ δηλαδή, πολύ λίγα χρήματα για αυτά που δίνει. Σας έχουμε όμως ένα νέο. Σήμερα σας βρήκα φωτογραφίες του επερχόμενου Mi Band 3 όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο όπως λένε οι φήμες! Οι ίδιες φήμες λένε ότι εκτός από τις ήδη γνωστές λειτουργίες του Mi Band 2, θα μπορεί να κάνει κλήσεις αλλά και άλλα πολλά που μένει να τα δούμε!


Εάν δει κανείς τις τιμές των Mi Band, έχουν μία ανοδική τάση όσο μεγαλώνουν σαν μοντέλο, οπότε να αναμένεται μία αύξηση και στην τιμή του Mi Band 3. Μάλιστα ακούγεται ότι στην Κίνα ξεκινάει από 33$ και θα μπορεί να συναγωνιστεί σε δυνατότητες άνετα με άλλα αντίστοιχα smartwatch. Γραφτείτε στις ενημερώσεις μας για περισσότερα νέα και για να μάθετε πρώτοι πότε θα βγει και σε τι τιμή!

 

Σημ. Σε δεύτερο χρόνο και αφού είχα ήδη ανεβάσει το θέμα, βρήκα τελικά ότι οι φωτό μάλλον δεν είναι αληθινές. Ελπίζω η φήμη να ισχύει. Είδωμεν….Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com