Δείτε το φουτουριστικό βίντεο της Xiaomi με όλα της τα προϊόντα.

Μοίρασε την γνώση...

Λίγες ημέρες πριν το τέλος του 2016, εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Xiaomi στο Facebook το παρακάτω βίντεο. Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά εντυπωσιακό, έτσι όπως κινούνται οι χορευτές. Το χορευτικό γίνεται και καλά κάπου στο μακρινό μέλλον, για την ακρίβεια το 1128992 AD σε κάποιο υποκατάστημα της εταιρείας.

Geekbuying WW

Εκεί τα ανθρωποειδή της Παγκόσμιας Τάξης, θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τα προηγμένα προϊόντα της Xiaomi, οπότε μέσα από το όλο χορευτικό και βίντεο βλέπουμε αρκετά από τα προϊόντα της που κυκλοφορούνε τώρα, όπως Mijia, Mi MIX, Mi VR, Mi Note 2 και Mi Band 2.

Διαφήμιση

Δείτε το είναι πολύ ωραίο

Google news

Φυσικά μην ξεχνάμε ότι εάν θέλετε και εσείς να βρείτε κάποιο από τα κινητά ή αξεσουάρ της Xiaomi που βλέπετε στο βίντεο, μπορείτε να τα βρείτε σε πάρα πολύ καλές τιμές στο Geekbuying.

Gshopper Many GEOs AliExpress WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram