Διέρρευσαν φωτογραφίες του Meizu Pro 7 που δείχνουν 4K οθόνη και σώμα από τιτάνιο!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από λίγο διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του επερχόμενου Meizu Pro 7, καθώς με κάποιες πληροφορίες σχετικά με το νέο κινητό.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν φαίνεται ότι είναι από υλικό που ήταν να διανεμηθεί στο κοινό και είναι το υλικό που βλέπουμε συνήθως από την Meizu που μας δείχνει την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας μαζί με κάποια του χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την πηγή, το κινητό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι το Meizu Pro 7, που εάν το προσέξει κανείς θα δει ότι μοιάζει πάρα πολύ με το τωρινό Pro 6.


Παρόλο όμως που μπορεί εξωτερικά να μοιάζει το ίδιο, ο σκελετός του έχει ενισχυθεί με τιτάνιο, που του δίνει ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή. Για οθόνη έχει μία των 5.7 ιντσών με 4K οθόνη, ενώ η πίσω κάμερα ξέρουμε ότι θα είναι μία Sony IMX362. Τώρα από μνήμη θα έχει το εντυπωσιακό νούμερο των 8GB ενώ από εσωτερικό χώρο έχει 128GB. Η προτιμώμενη τιμή για την Κίνα είναι 3799 Yuan ή 516€. Βέβαια αναμένονται να κυκλοφορήσουν και πιο οικονομικές εκδόσεις με 4GB ή 6GB RAM.

Τώρα όσο αφορά τον επεξεργαστή, η Meizu δεν θυμίζετε για τις φιλικές της σχέσεις με την Qualcomm, οπότε το Meizu Pro 7 κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει με τον Mediatek Helio X30 chipset. Μόλις έχουμε κάτι καινούργιο θα σας ενημερώσουμε σχετικά.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com