Εμφανίστηκε νέο μοντέλο της Xiaomi, που πιθανώς να είναι το Redmi Note 5!

Μοίρασε την γνώση...

Σας είχαμε πει πριν μερικές ημέρες για την εμφάνιση ενός μοντέλου της Xiaomi, του Redmi Note 4 με Snapdragon επεξεργαστή. Συγκεκριμένα σας είχαμε πει για το Redmi Note 4X που αναμένεται να συνεχίσει τις επιτυχημένες πωλήσεις του Redmi Note 3 αλλά και Redmi Note 4 με τον ΜΤΚ επεξεργαστή. Τώρα είδαμε στην σελίδα του αμερικάνικου FCC να εμφανίζεται ένα μοντέλο της Xiaomi. Λέτε να είναι το Redmi Note 5 ή κάποιο άλλο Redmi Note 4 με Snapdragon επεξεργαστή!?

Το Redmi Note 4X που σας είχαμε πει, είχε παρουσιαστεί να κυκλοφορεί με τον Snapdragon 653. Τώρα βλέπουμε από τις φωτογραφίες που πήραμε από το site του US FCC, ότι μιλάμε για ένα κινητό της Xiaomi σίγουρα που εμφανισιακά μοιάζει πολύ με το Redmi Note 4. Το θέμα είναι όμως, ότι οι διαστάσεις που βλέπουμε στις εικόνες με τις διαστάσεις που ξέρουμε ότι έχει το RN$, είναι ελαφρώς διαφορετικές. Έτσι το RN4 έχει διαστάσεις 76.0 mm x 151.0 mm x 8.4 mm, όταν το νέο κινητό έχει διαστάσεις 75mm x 150mm. Θα μου πείτε για 1 mm!? Αλλιώς βλέπουμε στην πίσω μεριά να έχει μία μονή κάμερα, με το φλας από κάτω και τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω, εικόνα που βλέπουμε στο RN4. Επίσης βλέπουμε ότι θα έχει μία οθόνη με διαστάσεις 5.5 ίντσες. Για μπαταρία θα φέρει μία των 4000mAh, με 5v, 2A χαρακτηριστικά φόρτισης, τιμές που δείχνουν ότι δεν θα υποστηρίζει την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.


Από αυτό υποθέτουμε ότι το κινητό μπορεί και να έχει τον Snapdragon 625, αλλά και πάλι δεν είναι ξεκάθαρο τι επεξεργαστή έχει.

Το RN4 όταν βγήκε, ήρθε να συνεχίσει τις αληθινά επιτυχημένες πωλήσεις των RN3. Το μόνο κακό είναι ότι βγήκε μόνο με ΜΤΚ επεξεργαστή, οπότε πάρα πολλοί χρήστες περίμεναν την Xiaomi Πότε επιτέλους θα έβγαζε το RN4 με Snapdragon. Υποθέτω αυτό το κενό ήρθε να γεμίσει το RN4X, που έρχεται με Snapdragon επεξεργαστή. Το θέμα είναι αυτό το κινητό τι είναι? Είναι κάποιο άλλο μοντέλο των RN4 με Snapdragon επεξεργαστή ή είναι το νέο RN5!? Υποθέτουμε το νέο αυτό μοντέλο θα το δούμε τέλη Φεβρουαρίου που είναι η MWC 2017.


Εάν πάντως ψάχνετε να βρείτε το RN4, βλέπω ότι την πιο οικονομική τιμή την έχει το Geekbuying, οπότε μπορείτε να βρείτε εκεί την έκδοση 3/64GB στα 174.99$ σε προσφορά για λίγες ημέρες ακόμα ή εάν το θέλετε με την Official Global Rom την έκδοση 3/64, είναι και αυτή στα 174.99$ πάλι σε προσφορά για λίγο, ενώ εάν το θέλετε από την ισπανική αποθήκη του Geekbuying, ώστε να γλυτώσετε και από το τελωνείο, έχει την έκδοση 3/64GB στα 199$, μία πολύ συμφέρουσα τιμή!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com