Η εταιρεία Japan Display επιβεβαιώνει ότι κατασκευάζει κυρτές οθόνες και δείχνει του 2017 το iPhone

Μοίρασε την γνώση...

Η Japan Display, είναι η εταιρεία που δίνει οθόνες στην Apple. Η εταιρεία μόλις επιβεβαίωσε ότι της κατασκευάζει κυρτές οθόνες. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν πολλές φήμες εδώ και καιρό ότι το iPhone 8 όταν θα βγει θα έχει οθόνη που θα είναι κυρτή στις άκρες, όπως είναι και το Samsung Galaxy S7 Edge. Τώρα αφού έχουμε και την επιβεβαίωση από την κατασκευαστική εταιρεία νομίζω ότι δεν πρέπει πια να υπολογίζεται σαν φήμη.

Το μόνο που η Japan Display δεν μας επιβεβαίωσε τ’ όνομα της συσκευής που θα έχει την κυρτή αυτή οθόνη. Π.χ. και η Huawei είναι μία από τις εταιρείες που παίρνουν οθόνες από την εταιρεία, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να είναι αυτή τελικά ο τελικός αποδέκτης. Πάραυτα επειδή ξέρουμε ότι η Apple κόβεται πολύ να παρουσιάσει κινητό με τέτοια οθόνη, πιστεύω ότι τελικά αυτή θα είναι ο αποδέκτης.

Τον Νοέμβριο του 2016, η Apple κατάθεσε αίτηση για πατέντα για κυρτή οθόνη σε iPhone που μάλιστα θα μπορούσε να λυγίσει και σε κάποιο βαθμό. Τώρα που η εταιρεία Japan Display επιβεβαίωση την κατασκευή των κυρτών οθονών, η ύπαρξη αυτού του iPhone μάλλον θα γίνει πραγματικότητα πιο σύντομα απ’ ότι υπολογίζαμε.

Βέβαια οθόνες που να μπορούν να λυγίζουν θα είναι πολύ ωραίο σαν κατασκευή, αφού σίγουρα θα ήταν πολύ πιο ανθεκτικές και δεν θα σπάγανε εύκολα. Το θέμα είναι ότι σίγουρα προς το παρόν θα είναι πάρα πολύ ακριβές, οπότε μόνο σε ναυαρχίδες θα μπορούσαμε να τι δούμε και δεν ξέρω και σε τι ποσότητα. Επίσης μία οθόνη που λυγίζει, σημαίνει ότι και το υπόλοιπο κινητό θα λυγίζει. Οπότε εδώ έρχεται το ερώτημα…η μπαταρία του? Θα πρέπει να είναι μία νέα κατασκευή που να μπορεί να το κάνει, γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος διαρροής και μάλλον θα ακολουθήσει τον δρόμο του Samsung Note με εκρήξεις, ένα γεγονός που σίγουρα δεν το θέλει η Apple.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι για το 2017 θα δούμε ένα κινητό με κυρτά πλαϊνά στην οθόνη του, που μάλλον θα είναι της Apple. Μένει να δούμε τι θα μας παρουσιάσει η εταιρεία. Εσύ τι λέτε, όσοι έχετε iPhone, θα σας άρεσε ένα τέτοιο κινητό? Γράψτε μου απόψεις.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com