Η εταιρεία Japan Display επιβεβαιώνει ότι κατασκευάζει κυρτές οθόνες και δείχνει του 2017 το iPhone

Μοίρασε την γνώση...

Η Japan Display, είναι η εταιρεία που δίνει οθόνες στην Apple. Η εταιρεία μόλις επιβεβαίωσε ότι της κατασκευάζει κυρτές οθόνες. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν πολλές φήμες εδώ και καιρό ότι το iPhone 8 όταν θα βγει θα έχει οθόνη που θα είναι κυρτή στις άκρες, όπως είναι και το Samsung Galaxy S7 Edge. Τώρα αφού έχουμε και την επιβεβαίωση από την κατασκευαστική εταιρεία νομίζω ότι δεν πρέπει πια να υπολογίζεται σαν φήμη.

Geekbuying WW

Το μόνο που η Japan Display δεν μας επιβεβαίωσε τ’ όνομα της συσκευής που θα έχει την κυρτή αυτή οθόνη. Π.χ. και η Huawei είναι μία από τις εταιρείες που παίρνουν οθόνες από την εταιρεία, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να είναι αυτή τελικά ο τελικός αποδέκτης. Πάραυτα επειδή ξέρουμε ότι η Apple κόβεται πολύ να παρουσιάσει κινητό με τέτοια οθόνη, πιστεύω ότι τελικά αυτή θα είναι ο αποδέκτης.

Διαφήμιση

Τον Νοέμβριο του 2016, η Apple κατάθεσε αίτηση για πατέντα για κυρτή οθόνη σε iPhone που μάλιστα θα μπορούσε να λυγίσει και σε κάποιο βαθμό. Τώρα που η εταιρεία Japan Display επιβεβαίωση την κατασκευή των κυρτών οθονών, η ύπαρξη αυτού του iPhone μάλλον θα γίνει πραγματικότητα πιο σύντομα απ’ ότι υπολογίζαμε.

Google news

Βέβαια οθόνες που να μπορούν να λυγίζουν θα είναι πολύ ωραίο σαν κατασκευή, αφού σίγουρα θα ήταν πολύ πιο ανθεκτικές και δεν θα σπάγανε εύκολα. Το θέμα είναι ότι σίγουρα προς το παρόν θα είναι πάρα πολύ ακριβές, οπότε μόνο σε ναυαρχίδες θα μπορούσαμε να τι δούμε και δεν ξέρω και σε τι ποσότητα. Επίσης μία οθόνη που λυγίζει, σημαίνει ότι και το υπόλοιπο κινητό θα λυγίζει. Οπότε εδώ έρχεται το ερώτημα…η μπαταρία του? Θα πρέπει να είναι μία νέα κατασκευή που να μπορεί να το κάνει, γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος διαρροής και μάλλον θα ακολουθήσει τον δρόμο του Samsung Note με εκρήξεις, ένα γεγονός που σίγουρα δεν το θέλει η Apple.

Tomtop WW Redmagic WW

Το σίγουρο πάντως είναι ότι για το 2017 θα δούμε ένα κινητό με κυρτά πλαϊνά στην οθόνη του, που μάλλον θα είναι της Apple. Μένει να δούμε τι θα μας παρουσιάσει η εταιρεία. Εσύ τι λέτε, όσοι έχετε iPhone, θα σας άρεσε ένα τέτοιο κινητό? Γράψτε μου απόψεις.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram