Η ΖΤΕ θα απολύσει 3000 άτομα!

Η ZTE, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής κινέζικων τηλεφώνων, ανακοίνωσε πως θα απολύσει περίπου 3000 από το προσωπικό της!

Έχουμε βέβαια ακούσει κατά καιρούς για προβλήματα σε εταιρείες όπως την Meizu και την LeEco και έχουμε δει και μικρές εταιρείες σαν την iOcean που εξαφανίστηκαν, αλλά όταν μας έλεγαν για την ZTE, στο μυαλό μας είχαμε μία μεγάλη εταιρεία, που δεν θα είχε κάποιο πρόβλημα!

Απ’ ότι φαίνεται όμως και την ZTE την άγγιξε η κρίση και τώρα ακούγεται ότι θα απολύσει κάπου 3000 προσωπικό που συμμετέχουν στην κατασκευή των τηλεφώνων λόγο πτώση στην Κινέζικη αγορά! Βέβαια και το προσωπικό που έχει εκτός συνόρων είναι επικίνδυνο να χάσει την δουλειά του, αφού αναφέρετε ότι θα απολύσει ένα 10%!

Ενώ τα προβλήματα στην Κίνα είναι κυρίως λόγο σμίκρυνσης της πίτας στην Κινέζικη αγορά, στην διεθνή αγορά έχει πρόβλημα λόγω των κυρώσεων που έχει υποστεί από τις ΗΠΑ, κάτι που μπορεί να την ζωή της ΖΤΕ πολύ δύσκολη αναφορικά με υλικό που θα μπορεί να πάρει από τις Microsoft και Qualcomm.

Το πικάντικο της είδησης είναι ότι ακούστηκε η φήμη ότι μπορεί να διώξει και όλους όσους έχουν κάνει αίτηση στην Huawei!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram