Η ΖΤΕ θα απολύσει 3000 άτομα!

Μοίρασε την γνώση...

Η ZTE, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής κινέζικων τηλεφώνων, ανακοίνωσε πως θα απολύσει περίπου 3000 από το προσωπικό της!

Geekbuying WW

Έχουμε βέβαια ακούσει κατά καιρούς για προβλήματα σε εταιρείες όπως την Meizu και την LeEco και έχουμε δει και μικρές εταιρείες σαν την iOcean που εξαφανίστηκαν, αλλά όταν μας έλεγαν για την ZTE, στο μυαλό μας είχαμε μία μεγάλη εταιρεία, που δεν θα είχε κάποιο πρόβλημα!

Διαφήμιση

Απ’ ότι φαίνεται όμως και την ZTE την άγγιξε η κρίση και τώρα ακούγεται ότι θα απολύσει κάπου 3000 προσωπικό που συμμετέχουν στην κατασκευή των τηλεφώνων λόγο πτώση στην Κινέζικη αγορά! Βέβαια και το προσωπικό που έχει εκτός συνόρων είναι επικίνδυνο να χάσει την δουλειά του, αφού αναφέρετε ότι θα απολύσει ένα 10%!

Google news

Ενώ τα προβλήματα στην Κίνα είναι κυρίως λόγο σμίκρυνσης της πίτας στην Κινέζικη αγορά, στην διεθνή αγορά έχει πρόβλημα λόγω των κυρώσεων που έχει υποστεί από τις ΗΠΑ, κάτι που μπορεί να την ζωή της ΖΤΕ πολύ δύσκολη αναφορικά με υλικό που θα μπορεί να πάρει από τις Microsoft και Qualcomm.

Dresslily WW Cubot WW

Το πικάντικο της είδησης είναι ότι ακούστηκε η φήμη ότι μπορεί να διώξει και όλους όσους έχουν κάνει αίτηση στην Huawei!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram