Η Xiaomi και η Ηuawei στις 50 πιο καινοτόμες εταιρίες για το 2016

Μοίρασε την γνώση...

Κάθε χρόνο βγαίνει μία λίστα από το Boston Consulting Group (BCG) που βρίσκεται στις ΗΠΑ, με τις 50 πιο καινοτόμες εταιρίες στον κόσμο. Στην λίστα του 2016 βρίσκονται δύο εταιρείες από την Κίνα, η Xiaomi και η Huawei. Στην ίδια λίστα, εταιρείες σαν την Apple, Google, Tesla, Microsoft, Amazon και Netflix καταλαμβάνουν την πρώτη εξάδα σχεδόν κάθε χρόνο. Μάλιστα η Apple πιάνει την πρώτη για 11η συνεχή χρονιά!

Η Apple φαίνεται ότι κερδίζει συνέχεια την πρώτη θέση λόγω των χρημάτων που δίνει κάθε χρονιά για έρευνα  και ανάπτυξη. Έτσι μόνο για το 2016 έδωσε 10 εκ. δολάρια. Η Google από την άλλη που είναι στην δεύτερη θέση, και αυτή έχει κάνει πολλές έρευνες και έχει δώσει πολλά λεφτά.

Διαφήμιση

Αναφορικά με τις δύο κινέζικες εταιρείες, η Xiaomi βρίσκεται για το 2016 στη 35η θέση. Η Xiaomi έχει καταφέρει να κερδίσει άλλες εταιρείες μεγαθήρια όπως την Dell, Honda, Intel ή ακόμα και άλλες μεγάλες κινέζικες εταιρείες σαν την Huawei. Η για το 2016 μας έδειξε πολλά νέα κινητά και gadget με την μεγαλύτερη σίγουρα επιτυχία το Mi Mix που είναι σχεδόν χωρίς καθόλου περιθώριο γύρω γύρω! Εκτός αυτού η εταιρεία πάντα προσπαθεί να βοηθήσει μικρότερες εταιρείες που τώρα ξεκινάνε, δίνοντας την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της.

Google news

Η Huawei από την άλλη μεριά, βρίσκεται λίγο πριν το τέλος, στην 46η θέση στην λίστα των πιο καινοτόμων εταιρειών . Και η Huawei μας έχει παρουσιάσει καινούργια κινητά πολύ ενδιαφέροντα.

Cafago WW Geekmaxi Many GEOs

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές εταιρείες στην Κίνα που ασχολούνται στον τομέα αυτό και σίγουρα όλες προσπαθούν να καταλάβουν κάποια θέση στην λίστα αυτή, οπότε σίγουρα να περιμένουμε περισσότερες εξελίξεις στο μέλλον


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram