Κάντε αερομαχίες με τους φίλους σας με το Cheerson CX-60!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας έχω κάτι πολύ ειδικό. Βρήκα ένα μοντέλο της Cheerson και συγκεκριμένα το Cheerson CX-60, που φέρει όπλο με υπέρυθρες και ειδικό λήπτη φυσικά, για να κάνετε αερομαχίες με τους φίλους σας και να δείτε ποιος μπορεί να καταρρίψει τον άλλον!

Geekbuying WW

Σχεδίαση

Μέσα στο κουτί θα βρείτε δύο μοντέλα του Cheerson CX-60. Το ένα είναι βαμμένο στα μπλε, ενώ το άλλο είναι κόκκινο. Και τα δύο μοντέλα έχουν ένα όπλο με υπέρυθρες που σκοπός του είναι να πετύχει την λήπτη του άλλου. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά ταυτόχρονα είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό! Το Cheerson CX-60 έχει γυροσκόπιο με 6 άξονες και 4 κανάλια επικοινωνίας για τον έλεγχο. Το drone έχει Wifi, οπότε ελέγχεται έτσι είτε μέσω τηλεχειριστηρίου ή μέσω της εφαρμογής του κινητού. Οι έλικες που έχει, έχουν διάμετρο 55mm. Τα όπλα έχουν εμβέλεια μέχρι και 2 μέτρα, ενώ ζυγίζει μόλις 112 γραμμάρια.

Διαφήμιση

Χαρακτηριστικά

Το Cheerson CX-60 Έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά. Υποστηρίζει το One key take off, για εύκολη απογείωση. Έχει ακόμα διακόπτη για One touch flip. Από την άλλη το drone είναι εφοδιασμένο με αισθητήρα βαρύτητας για καλύτερο έλεγχο. Έχει επίσης αισθητήρα και για το ύψος ώστε να κρατάει σταθερό ύψος. Το drone μπορείτε να το κουμαντάρετε σε μία απόσταση μέχρι και 30 μέτρα.

Google news

Μπαταρία

Το Cheerson CX-60 έρχεται με μία 7.4V 350mAh lipo μπαταρία. με πλήρως φορτισμένη μπαταρία μιλάμε για 5 λεπτά πτήσης, ενώ μετά θα χρειαστείτε περίπου 1 ώρα για να φορτίσει πλήρως.

Zaful WW Gshopper Many GEOs

Αξίζει να το πάρω?

Το Cheerson CX-60 είναι το ιδανικό drone για να κάνετε εικονικές αερομαχίες με τους φίλους σας. Προσοχή μόνο καθότι δεν προορίζεται για παιδιά κάτω των 14 χρονών ή εάν είστε αρχάριος, καθότι είναι λίγο εύθραυστο στις πτώσεις.Για να το αποκτήσετε, πηγαίνετε στο TomTop όπου το βρήκα εγώ και θα γίνει δικό σας με την ειδική προνομιακή τιμή των  73.99$. Υπόψιν οι αποστολές θα ξεκινήσουν από τις 12 Φεβρουαρίου


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram