Και η Elephone παρουσιάζει κινητό με διπλή πίσω κάμερα (με φωτογραφίες)

Μοίρασε την γνώση...

Τους προηγουμένους μήνες είχαμε μία πληροφορία ότι και η Elephone θα έβγαζε κινητό με διπλή κάμερα. Το Elephone Max που αργότερα μετονομάστηκε σε C1 Max, δεν θα είναι τελικά το πρώτο κινητό με διπλή κάμερα. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μία άλλη συσκευή, το Elephone Play X θα είναι τελικά το κινητό που σύντομα θα μας παρουσιάσει η εταιρεία και θα έχει διπλή κάμερα.

Ουσιαστικά αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο τάσεις σχετικά με την διπλή κάμερα στα κινητά. Μία είναι αυτή που ακολουθεί η Apple με δύο φακούς διαφορετικής ανάλυσης που επιτρέπουν και οπτικό ζουμ και η άλλη είναι αυτή που χρησιμοποιεί η Huawei στα P9 μοντέλα της, που είναι ο ένας φακός για το χρώμα και ο άλλος για το ασπρόμαυρο. Στο Play X, θα υπάρχουν 2 κάμερες με αισθητήρα 12MP, ο ένας για το έγχρωμο, ο άλλος για το ασπρόμαυρο. Μάλιστα πιστεύετε ότι οι φωτογραφίες από τέτοιο συνδυασμό είναι καλύτερες. Δείτε 2 παραδείγματα από την κάμερα του κινητού. Εσείς τι λέτε, φαίνονται ωραίες? Λέτε να τα καταφέρει τελικά η Elephone?

Διαφήμιση


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram