Νέες φωτογραφίες του επερχόμενου LG G6 διέρευσαν

Άλλη μία φωτογραφία από υπολογιστή εμφανίστηκε της επερχόμενης ναυαρχίδας της LG, του LG G6. Η φωτογραφία που διέρρευσε δεν έχει και μεγάλη διαφορά από την πρώτη που είχε εμφανιστεί πριν μερικές ημέρες, με την μόνη διαφορά ότι αυτή δείχνει το πλάι του κινητού και δείχνει μία άλλη οπτική γωνία του.

Το νέο LG G6 έρχεται με μία τελείως διαφορετική σχεδίαση απ’ όλα τα προηγούμενα κινητά της LG. Το κινητό έρχεται στο ασημί με μία μπλε απόχρωση γύρω από την οθόνη. Η θύρα της SIM είναι στην δεξιά πλευρά, μαζί με τις γραμμές της κεραίας που φαίνονται στην φωτογραφία. Το G6 θα έχει μεταλλικό σώμα και όπως αναφέρεται σχεδόν χωρίς καθόλου περιθώρια τριγύρω, ανεβάζοντας έτσι την αναλογία οθόνη προς σώμα στο 90%. Υποθέτω εφόσον η θύρα της SIM φαίνεται στα δεξιά, λογικά για την ένταση του ήχου θα είναι στ’ αριστερά.

Επίσης υπάρχουν φήμες ότι το νέο G6 θα είναι και αδιάβροχο. Θα έχει μία οθόνη των 5.7 ιντσών με επεξεργαστή τον Snapdragon 835. Βέβαια ακούγεται ότι μπορεί να βγει και μία πιο φθηνή έκδοση του κινητού με επεξεργαστή τον Snapdragon 821, αλλά μένει να το δούμε. Το νέο LG G6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου στην MWC 2017, οπότε και σίγουρα θα δούμε τότε και τις πρώτες πραγματικές εικόνες.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα