Πάρτε μέρος στον πρώτο μας διαγωνισμό με 3 δώρα για τρεις τυχερούς! (μόλις έληξε)

Κλείνοντας ένα μήνα λειτουργίας και αφού έχω ψιλοκαταφέρει να φτιάξω το iTechNews.gr έτσι όπως το θέλω περίπου, είπα με ότι χρήματα μείνανε από την δημιουργία του site, να κάνω τον πρώτο διαγωνισμό μας. Δυστυχώς λόγο έλλειψης χορηγού, τα δώρα δεν είναι φοβερής αξίας, αλλά φτάνουν το συνολικό ποσό των 70$. Σας υπόσχομαι πάντως στον δεύτερο διαγωνισμό που υπολογίζω να κάνω τον Φεβρουάριο μάλλον, το πρώτο δώρο να είναι καλύτερο, αφού περιμένω να μου έρθει ένα κινητό που θα είναι και το πρώτο δώρο του διαγωνισμού. Ας δούμε όμως τι δώρα περιέχει ο διαγωνισμός μας και πως μπορείτε να τα κερδίσετε.

Η ώρα είναι 01:00 το πρωί της 30ης Ιανουαρίου, οπότε ο διαγωνισμός έληξε πριν λίγο! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους πήρατε συμμετοχή. Μέσα στο επόμενο 24ώρο πιστεύω θα έχω την τελική λίστα των ατόμων που συμμετείχαν, οπότε και να βγούνε οι τρεις νικητές. Τ’ αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εδώ και στην σελίδα μας στο Facebook. Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο ενημερωτικό μας, ώστε πρώτοι να μάθετε πότε θα έχουμε τον δεύτερο μας διαγωνισμό.

Πρώτο δώρο

Το πρώτο δώρο του διαγωνισμού θα είναι μία συσκευή που έχουμε κάνει παρουσίαση εδώ στο iTechNews.gr, το Gatekeeper 2.0. Το Gatekeeper 2.0, είναι μία συσκευή ασφαλείας για τον υπολογιστή σας, ώστε να μην μπορεί να δει κάποιος που δεν πρέπει τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας. Η αξία του Gatekeeper 2.0 είναι 49.99$

Δεύτερο δώρο

Το δεύτερο δώρο μας θα είναι το CHUWI C-100, ένα φορτιστής αυτοκινήτου της πολύ γνωστής εταιρείας Chuwi. Ο φορτιστής αυτοκινήτου της Chuwi, έχει την δυνατότητα να φορτίζει δύο συσκευές ταυτόχρονα, ενώ σαν απόδοση έχει 3.4Α το μέγιστο από την μία θύρα. Διαθέτει ειδικό chip που ελέγχει πόσο ρεύμα πρέπει να δώσει σε κάθε συσκευή. Επίσης έχει ειδικό MPS chip που προστατεύει και το αυτοκίνητο και την συσκευή. Το Chuwi C-100 κοστίζει 12.99$ στην περίπτωση που δεν το κερδίσετε και θέλετε να το αποκτήσετε.

Τρίτο δώρο

Το τρίτο δώρο είναι τ’ ακουστικά της Xiaomi, Piston Basic Edition. Τα Xiaomi Piston Basic Edition είναι κατασκευασμένα από μέταλλο. Με το ειδικό σύστημα κατασκευής 3ης γενειάς, έχει ακόμα πιο καθαρό ήχο και πιο ισορροπημένο από την προηγούμενη έκδοση. Το επίπεδο καλώδιο διευκολύνει έτσι ώστε να μην μπερδεύεται όταν βρίσκονται τ’ ακουστικά μέσα στην τσάντα σας πχ, αυξάνοντας έτσι την αντοχή τους. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο διευκολύνει στο να απαντάτε στις κλήσεις που έχετε στο κινητό σας, ενώ μπορεί να απολαμβάνετε μουσική. Η απόδοση του ήχου είναι πραγματικά πολύ καλή! Τα ακουστικά Xiaomi Piston Basic Edition κοστίζουν 6.39$ για να τα αποκτήσετε στην περίπτωση που δεν τα κερδίσετε και τα θέλετε.

Τρόπος συμμετοχής

Ο διαγωνισμός θα λάβει μέρος από τις 15 Ιανουαρίου 2017 έως και τις 29 Ιανουαρίου 2017. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι μένουν στην Ελλάδα. Για κάθε δώρο θα υπάρξει μόνο ένας νικητής που θα ανακοινωθεί στις 3 Φεβρουαρίου από την σελίδα εδώ και την σελίδα του site στο Facebook. Έγκυρη θεωρείτε μία συμμετοχή μόνο εάν έχουν γίνει τα κάτωθι:

A. Γίνεται μέλη του site

B. Γραφτείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, όπου θα σας στέλνονται ότι νεώτερο έχουμε αναρτήσει, μαζί με τους όποιους μελλοντικούς διαγωνισμούς που θα κάνουμε

[wysija_form id=”1″]

Γ. Κάνετε Like στην σελίδα μας στο Facebook

[do_widget id=greenlemon_facebook_likebox-5]

Δ. Κοινοποιήστε την σε όσες σελίδες μπορείτε, όπως κοινοποιήστε και το αντίστοιχο μήνυμα στο Facebook εδώ.

[do_widget id=a2a_share_save_widget-2]

E.Μπορείτε να γράψετε με σχόλια κάτω από αυτή την ανάρτηση, τι θα θέλατε να βλέπετε περισσότερο, τι νέα θα σας ενδιέφεραν πιο πολύ ή τι θα θέλατε ν’ αλλάξει στο site.

 

Τον διαγωνισμό μας μπορείτε να τον δείτε και στο site ανάρτησης διαφόρων διαγωνισμών Save and Win

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα