Παρουσίαση της Xiaomi Bag Simple Preppy Style Shoulder Bag Casual Backpack (με φωτογραφίες και βίντεο)

Μοίρασε την γνώση...

Μόλις χθες έφτασε επιτέλους μία παραγγελία μου από το Geekbuying που περιείχε ένα νέο Xiaomi απόκτημα, μία τσάντα όμως. Την τσάντα την πήρα με το σκεπτικό να αντικαταστήσει μία άλλη τσάντα που χρησιμοποιούσα στην δουλειά. Η τσάντα πάντως είναι πολύ ωραία. Ας δούμε όμως από τι είναι φτιαγμένη και πόσο ωραία είναι.

Η τσάντα μου ήρθε μέσα σε μία προσεγμένη συσκευασία. Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από 100% ανθεκτικό πλαστικό, όμως δίνει την εντύπωση για κάτι πολύ ωραίο. Η τσάντα είναι ψηλή, οπότε χωράει πολλά πράγματα. Μέσα ο χώρος χωρίζεται στα δύο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, αλλά και στο βίντεο. Μάλιστα μπορείτε να βάλετε μέσα άνετε ένα notebook 14άρων ιντσών. Έχετε την δυνατότητα να την έχετε στο χέρι, στον ώμο ή να την φοράει στην πλάτη.


Η τσάντα έρχεται με φακελάκι για την υγρασία και το λογότυπο της Mi, όπως και καρτελάκι απ’ έξω με το λογότυπο της Xiaomi και γράφει εκεί διάφορα.

Η τσάντα πάντως φαίνεται να είναι στιβαρή κατασκευή, ανθεκτική και πρωτότυπη. Το μπλε χρώμα της τσάντας είναι πολύ όμορφο. Δείτε και ένα βίντεο παρουσίαση που έφτιαξα

https://youtu.be/xQFB3V48gR8


 

Την Xiaomi τσάντα μπορείτε να την αποκτήσετε από το Geekbuying. Όταν την παραγγέλνετε, να χρησιμοποιήσετε το εκπτωτικό κουπόνι xiaomifans2, ώστε να μειωθεί η τιμή κατά 1.66$ και να πέσει η τιμή στα 31.,63$!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com