Παρουσίαση του Gatekeeper 2.0 (Με πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο παρουσίασης)

Μοίρασε την γνώση...

Πρόσφατα απόκτησα μία συσκευή ασφαλείας για τον Η/Υ μου από το Amazon, το Gatekeeper 2.0 Ουσιαστικά έψαχνα να βρω κάτι που να μπορεί να προστατεύει τον Η/Υ από τα αδιάκριτα μάτια και εάν χρειαστεί να απομακρυνθώ, να κλειδώνει αυτόματα. Ψάχνοντας λοιπόν στο διαδίκτυο είδα ότι το Gatekeeper 2.0 ήταν η καλύτερη, φθηνότερη και πιο εύκολη λύση για το πρόβλημά μου! Ας δούμε όμως τι είναι και τι προσφέρει το Gatekeeper 2.0.

Geekbuying WW

Συσκευασία

Το Gatekeeper 2.0 μου ήρθε με τα ΕΛΤΑ συστημένα, πολύ καλά συσκευασμένο με την συνήθη συσκευασία με τις φουσκάλες. Αφαιρώντας την προστασία, φάνηκε η συσκευασία του Gatekeeper 2.0. Το κουτί της συσκευασίας είναι από γυαλιστερό χαρτί. Απ’ έξω από το κουτί έχει φωτογραφίες της συσκευής.

Διαφήμιση

Ανοίγοντας το κουτί θα δούμε μέσα το κλειδί του Gatekeeper 2.0, από κάτω ένα εγχειρίδιο στα αγγλικά, μία κορδέλα για τον λαιμό με το λογότυπο της εταιρείας, το usb key, μία CR 2032 μπαταρία για το Gatekeeper 2.0 για να μπορέσει να λειτουργήσει

Google news

Εγχειρίδιο

Το εγχειρίδιο είναι γραμμένο στα αγγλικά, με απλές οδηγίες ώστε να μπορέσετε να το λειτουργήσετε χωρίς πρόβλημα. Καλό είναι πριν αρχίσετε να δουλεύετε με το Gatekeeper 2.0, να του ρίξετε μια ματιά ώστε να μπορέσετε να το λειτουργήσετε χωρίς πρόβλημα.

Atlas VPN Gshopper Many GEOs

Gatekeeper 2.0 key

Το Gatekeeper 2.0 κλειδί είναι ένα πραγματικά μικρό κλειδί που μπορείτε να το έχετε μαζί σας στα κλειδιά σας ή μπορείτε να το έχετε με την ειδική κορδέλα που υπάρχει μέσα στην συσκευασία.  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι το τοποθετήσετε την μπαταρία που υπάρχει μέσα στην συσκευασία ώστε να μπορεί να λειτουργήσει. Για το πως μπορείτε να το κάνετε, μπορείτε να το δείτε μέσα στο εγχειρίδιο. Η διαδικασία τοποθέτησης είναι πραγματικά πολύ εύκολη. Απλώς ανοίγετε το πίσω μέρος της συσκευής και την τοποθετείτε μέσα.

Το επόμενο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το usb κλειδί στη συσκευή που θέλετε να κλειδώσετε, ώστε να αναγνωριστεί από τα Windows. Μετά πλησιάζουμε το Gatekeeper κλειδί κοντά στο USB , θα δούμε ότι θ’ αρχίσει να αναβοσβήνει το λαμπάκι και μόλις τελειώσει θα είναι έτοιμο για χρήση. Το μόνο που μένει μετά είναι να εγκαταστήσουμε την Windows εφαρμογή ώστε να μπορούμε να κλειδώνουμε τον υπολογιστή μας χωρίς πρόβλημα.


Gatekeeper Windows Application

Για να μπορέσετε να λειτουργήσετε σωστά το Gatekeeper 2.0, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει και την αντίστοιχη εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Την εφαρμογή θα την βρείτε στην διεύθυνση http://www.gkchain.com/download. Εκεί θα δείτε πρώτα ένα βίντεο παρουσίαση του Gatekeeper το πως λειτουργεί, πιο κάτω θα βρείτε το εγχειρίδιο της συσκευής στ’ αγγλικά και παρακάτω αυτό που μα ενδιαφέρει, την εφαρμογή για τα Windows. Η εφαρμογή τρέχει σε Windows 32 bit, 64bit και MacOs. Αφού την κατεβάσετε και την εγκαταστήσετε, θα δείτε αυτή την εικόνα από την εφαρμογή που τρέχει.

Χρήση του Gatekeeper 2.0

Η εφαρμογή σας δίνει αρκετές επιλογές το πως μπορείτε να δουλέψετε με το Gatekeeper 2.0. Μία επιλογή είναι να μην χρησιμοποιείσετε καθόλου το Gatekeeper 2.0, αλλά να μπαίνετε στα Windows χρησιμοποιώντας την κλασική login screen των Windows. Η δεύτερη επιλογή είναι να γίνεται αυτόματη είσοδος στα Window. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που υπάρχει στο τέλος της παρουσίασης, αυτή την επιλογή έχω διαλέξει, μιας και βολεύει περισσότερο. Η τρίτη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε και ένα τετραψήφιο ΡΙΝ μαζί με το Gatekeeper 2.0. Το ΡΙΝ θα σας το ζητήσει κάποια στιγμή ενώ κάνει εγκατάσταση της εφαρμογής, αλλά μπορείτε να το παρακάμψετε εάν δεν την θέλετε καθόλου σαν επιλογή. Θα προσέξατε ότι η συσκευή έχει ένα μικρό κουμπάκι που μπορεί να ενεργοποιήσει το κλείδωμα ή ανάποδο. Μπορείτε να ορίσετε σε τι απόσταση από τον υπολογιστή θα κλειδώνει ή θα ξεκλειδώνει αυτόματα. Επίσης εάν κάποιος σας πάρει το USB κλειδί από τον υπολογιστή, μην φοβάστε δεν θα μείνετε κλειδωμένοι απ’ έξω. Ο υπολογιστής γυρνάει αυτόματα σε καθεστώς σαν να ήταν χωρίς και κάνεις log-in πια από την κλασσική σελίδα των Windows.

Video Παρουσίαση

https://youtu.be/shpZPhi2wCQ

Συμπέρασμα

O Gatekeeper 2.0 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ εάν σας απασχολεί η ασφάλεια του υπολογιστή σας. Εάν λοιπόν δεν θέλετε ν’ αγχώνεστε και γι’ αυτό, το Gatekeeper 2.0 θα κρατήσει τον Η/Υ σας ασφαλή. Μπορείτε να τον αποκτήσετε από το Amazon που τον απόκτησα και εγώ, για μόλις 49.99$ και μπορείτε να το αποκτήσετε με FREE Shipping εάν έχετε Amazon Prime. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στο site της. Κρατείστε στο μυαλό σας αυτή την παρουσίαση, γιατί σύντομα θα την ξαναδείτε με πολλά άλλα ευχάριστα νέα!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram