Το Nokia 6 είναι επίσημο με 4GB RAM, Snapdragon 430 και τιμή στα 245$ περίπου

Μοίρασε την γνώση...

Η Nokia μόλις μας παρουσίασε το πρώτο της κινητό μετά από πάρα πολύ καιρό, με την ονομασία Nokia 6. Απ’ ότι φαίνεται η ονομασία αυτή δεν ήταν κάποια κωδικοποίηση τελικά.

Το Nokia 6 είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο. Έχει μία οθόνη με διαστάσεις 5.5 ίντσες με Full HD ανάλυση και με εγκαταστημένο το Android 7.0. Για επεξεργαστή έχει ένα Snapdragon 430, με 4GB RAM και 64GB εσωτερική χωρητικότητα. Η πίσω κάμερα είναι μία των 16MP με LED flash, ενώ η μπροστινή είναι μία με 8MP. Το κινητό υποστηρίζει 4G, παίρνει δύο SIM και έχει μία μπαταρία των 3000mAh.


Το Nokia 6 έχει δύο ηχεία που βγάζουν φοβερή μουσική προς όλες τις κατευθύνσεις, δίνοντας έτσι την αίσθηση ότι είσαι μέσα στο όλο σκηνικό. Κάτω από την οθόνη βρίσκουμε το κεντρικό κουμπί που δουλεύει και σας fingerprint scanner.

To Nokia 6 υπολογίζεται να πουλιέται για $245 που είναι μία σχετικά υψηλή τιμή για ένα mid-range τηλέφωνο. Ενώ πάρα πολύς κόσμος ψάχνει να πάρει ένα κινητό ΝΟΚΙΑ, είτε λόγω ονόματος, είτε για άλλους συναισθηματικούς λόγους, με αυτή την τιμή και με τόσους ανταγωνιστές, δεν ξέρω εάν θα πάει και τόσο καλά.


Το κινητό πάντως για τώρα θα πουλιέται μόνο μέσω του JD.com και από το τέλος του μήνα απ’ όλους τους resalers.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com