Το Xiaomi Mi6 πιάνει πάνω από 200000 στο Antutu!

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε γράψει κάμποσες φορές εδώ στο iTechNews.gr για το επερχόμενο Mi6 που έχει ξεκινήσει η Xiaomi να φτιάχνει. Σήμερα μόλις είδα στο Weibo, το επίσημο κινέζικο Facebook, μία εικόνα που λέγετε ότι είναι από τεστ antutu που έτρεξε το επερχόμενο Xiaomi Mi6. Η τιμή αυτού …. ΦΟΒΕΡΗ !!!!! 

Αυτή την στιγμή την πρωτιά στην βαθμολογία την έχει το iPhone 7 Plus με περίπου 183.000 πόντους. Κανένα κινητό μέχρι στιγμής απ’ αυτά που κυκλοφορούν δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το ψυχολογικό όριο των 200000! Τις επόμενες θέσεις τις έχουν τα OnePlus 3T και το Xiaomi Mi5S Plus που πλησιάζουν κάπου στις 160-1700000 πόντους. Μέχρι τα διακόσια όμως έχουν πολύ. Τώρα με την εικόνα αυτή, βλέπουμε το Mi6 να πιάνει τα 210329 πόντους! Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα το Mi6 θα έχει τον Snap 835, καθότι μόνο αυτός ο επεξεργαστής μπορεί να πιάσει αυτό το αποτέλεσμα σήμερα.


Βέβαια πρέπει να δούμε εάν το antutu αυτό είναι πραγματικό. Απ’ όσο ξέρω από τις φήμες που κυκλοφορούν, το Xiaomi mi6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου, οπότε έχουμε ένα μήνα και κάτι για να δούμε τι πραγματικά ισχύει. Πάντως θα είναι φοβερό εάν είναι αληθινό! Εσείς τι λέτε, γράψτε μου σχόλια…


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com