Φωτογραφία μυστηριώδους συσκευής της Xiaomi διαρρέει στο διαδίκτυο…

Μοίρασε την γνώση...

Πραγματικά πήρε φωτιά το Weibo όταν ένας υπάλληλος της Xiaomi διέρρευσε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία μίας περίεργης συσκευής. Βάση το σχόλιο του ‘Lee students’ είναι μία συσκευή που η Xiaomi σκέφτεται να ανακοινώσει πολύ σύντομα. Μάλλον μιλάμε για κάποιο νέο προϊόν από την οικογένεια των Smart συσκευών. Από την εικόνα πάντως υποθέτω μιλάμε για ένα Mi HiFi Player.

Πάντως στο σχόλιο που υπάρχει στην φωτογραφία, φαίνεται η ανυπομονησία του υπαλλήλου να βγει στον αέρα η νέα συσκευή. Ουσιαστικά λέει: ” Το κουμπί αυτό θα κουνήσει τον κόσμο, ένα πολύ καλό προϊόν που θα κάνει τον κόσμο να παίξει αυτό που θέλει“.


Η φωτογραφία πάντως που κυκλοφόρησε, δείχνει ένα μέρος μόνο της συσκευής, που είναι σε μαύρο χρώμα με μία γκρι μεταλλική μπάρα. Πάνω στην μπάρα βλέπουμε μικρές τρύπες. Υποθέτω πίσω από αυτές τις τρύπες κρύβεται ίσως κάποιο ηχείο. Όσο για το μαύρο μέρος, δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποια οθόνη. Βέβαια αυτό που επισημαίνεται και στο σχόλιο είναι το στρογγυλό κομβίο. Πάντως μόνο από αυτό που βλέπουμε, δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε με ακρίβεια τι ακριβώς θα μας παρουσιάσει η Xiaomi. Για να λέει πάντως το σχόλιο την λέξη ‘PLAY’ υποθέτουμε ότι μιλάμε για κάποια μουσική συσκευή μάλλον κάποιο Mi HiFi Player. Εσείς τι λέτε θα είναι? Γράψτε μου από κάτω τις γνώμες σας….


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com