Φωτογραφία μυστηριώδους συσκευής της Xiaomi διαρρέει στο διαδίκτυο…

Μοίρασε την γνώση...

Πραγματικά πήρε φωτιά το Weibo όταν ένας υπάλληλος της Xiaomi διέρρευσε στο διαδίκτυο μία φωτογραφία μίας περίεργης συσκευής. Βάση το σχόλιο του ‘Lee students’ είναι μία συσκευή που η Xiaomi σκέφτεται να ανακοινώσει πολύ σύντομα. Μάλλον μιλάμε για κάποιο νέο προϊόν από την οικογένεια των Smart συσκευών. Από την εικόνα πάντως υποθέτω μιλάμε για ένα Mi HiFi Player.

Πάντως στο σχόλιο που υπάρχει στην φωτογραφία, φαίνεται η ανυπομονησία του υπαλλήλου να βγει στον αέρα η νέα συσκευή. Ουσιαστικά λέει: ” Το κουμπί αυτό θα κουνήσει τον κόσμο, ένα πολύ καλό προϊόν που θα κάνει τον κόσμο να παίξει αυτό που θέλει“.

Διαφήμιση

Η φωτογραφία πάντως που κυκλοφόρησε, δείχνει ένα μέρος μόνο της συσκευής, που είναι σε μαύρο χρώμα με μία γκρι μεταλλική μπάρα. Πάνω στην μπάρα βλέπουμε μικρές τρύπες. Υποθέτω πίσω από αυτές τις τρύπες κρύβεται ίσως κάποιο ηχείο. Όσο για το μαύρο μέρος, δεν είναι απαραίτητο να είναι κάποια οθόνη. Βέβαια αυτό που επισημαίνεται και στο σχόλιο είναι το στρογγυλό κομβίο. Πάντως μόνο από αυτό που βλέπουμε, δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε με ακρίβεια τι ακριβώς θα μας παρουσιάσει η Xiaomi. Για να λέει πάντως το σχόλιο την λέξη ‘PLAY’ υποθέτουμε ότι μιλάμε για κάποια μουσική συσκευή μάλλον κάποιο Mi HiFi Player. Εσείς τι λέτε θα είναι? Γράψτε μου από κάτω τις γνώμες σας….

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram