Όσοι έχετε το Lenovo ZUK Z2 να περιμένετε να σας έρθει το νέο αναβαθμισμένο ZUI 2.5

Μοίρασε την γνώση...

Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ακούσει ότι η Lenovo ετοιμάζει να βγάλει νέα αναβάθμιση στο λειτουργικό που τρέχει στα Lenovo Zuk Z2 και Z2 Pro. Η αναβάθμιση αυτή θα ονομαζόταν ZUI 2.5.

Απ’ όσο ξέρω η αναβάθμιση για το Z2 Pro έχει ήδη βγει από χθες ενώ μόλις σήμερα η Lenovo κυκλοφόρησε και για το ZUK Z2.

Σε ειδική εκδήλωση η Lenovo ανέφερε ότι η νέα έκδοση του ZUI 2.5 βασίζεται στο Android 7.0 Nougat. Η νέα αναβάθμιση φέρνει νέα custom lock screen όπως και άλλα χαρακτηριστικά.

Η Lenovo μάλιστα ανέφερε ότι σκέφτεται να βγάλει την αναβάθμιση αυτή και στο πιο παλιό μοντέλο της σειράς, το Zuk Z1, αλλά δεν ανάφερε ημερομηνία. Θα πρέπει να αναφέρω ότι την αναβάθμιση αυτή θα την πάρουν μόνο τα κινητά από Κίνα, ενώ δεν είναι γνωστό πότε και εάν θα δώσει την αναβάθμιση αυτή και στις εκδόσεις παγκοσμίως.

Εάν λοιπόν έχετε αγοράσει από Κίνα κάποιο από τα δύο μοντέλα της Lenovo, τότε λογικά θα δείτε την αναβάθμιση αυτή να σας έρθει. Εάν πάλι θέλετε να αποκτήσετε ένα Zuk Z2 ή Zuk Z2 Pro, μπορείτε να τα βρείτε στο Coolicool στα 209.99$ το Zuk Z2 4/64, το LENOVO ZUK Z2 PRO 6GB/128GB στα 369.99$, το LENOVO ZUK Z2 4GB/64GB από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool στα 214.99$ και το LENOVO ZUK Z2 PRO 6GB/128GB πάλι από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool στα 399.99$.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com