Όσοι έχετε το Lenovo ZUK Z2 να περιμένετε να σας έρθει το νέο αναβαθμισμένο ZUI 2.5

Μοίρασε την γνώση...

Από την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ακούσει ότι η Lenovo ετοιμάζει να βγάλει νέα αναβάθμιση στο λειτουργικό που τρέχει στα Lenovo Zuk Z2 και Z2 Pro. Η αναβάθμιση αυτή θα ονομαζόταν ZUI 2.5.

Geekbuying WW

Απ’ όσο ξέρω η αναβάθμιση για το Z2 Pro έχει ήδη βγει από χθες ενώ μόλις σήμερα η Lenovo κυκλοφόρησε και για το ZUK Z2.

Διαφήμιση

Σε ειδική εκδήλωση η Lenovo ανέφερε ότι η νέα έκδοση του ZUI 2.5 βασίζεται στο Android 7.0 Nougat. Η νέα αναβάθμιση φέρνει νέα custom lock screen όπως και άλλα χαρακτηριστικά.

Google news

Η Lenovo μάλιστα ανέφερε ότι σκέφτεται να βγάλει την αναβάθμιση αυτή και στο πιο παλιό μοντέλο της σειράς, το Zuk Z1, αλλά δεν ανάφερε ημερομηνία. Θα πρέπει να αναφέρω ότι την αναβάθμιση αυτή θα την πάρουν μόνο τα κινητά από Κίνα, ενώ δεν είναι γνωστό πότε και εάν θα δώσει την αναβάθμιση αυτή και στις εκδόσεις παγκοσμίως.

Gshopper Many GEOs Dresslily WW

Εάν λοιπόν έχετε αγοράσει από Κίνα κάποιο από τα δύο μοντέλα της Lenovo, τότε λογικά θα δείτε την αναβάθμιση αυτή να σας έρθει. Εάν πάλι θέλετε να αποκτήσετε ένα Zuk Z2 ή Zuk Z2 Pro, μπορείτε να τα βρείτε στο Coolicool στα 209.99$ το Zuk Z2 4/64, το LENOVO ZUK Z2 PRO 6GB/128GB στα 369.99$, το LENOVO ZUK Z2 4GB/64GB από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool στα 214.99$ και το LENOVO ZUK Z2 PRO 6GB/128GB πάλι από την ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool στα 399.99$.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram