81% κάτω σε πωλήσεις σε σχέση με πέρυσι τα Microsoft Lumia!

Μοίρασε την γνώση...

Δυστυχώς τα οικονομικά αποτελέσματα της Microsoft για το 4ο τρίμηνο του 2016 δεν δίνουν καθόλου καλή εικόνα σχετικά με την απόδοση των κινητών Lumia. Σύμφωνα και με την επίσημη αναφορά από το Redmond, τα έσοδα από τις πωλήσεις των Lumia, έχουν πέσει κατά το φοβερό νούμερο του 81% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Πέρυσι η Microsoft είχε καταφέρει να πουλήσει 4,5 εκατομμύρια Lumia ενώ για το ίδιο τρίμηνο φέτος έπιασε πάτο…..ούτε 1 εκατομμύριο δεν κατάφερε να πουλήσει. Κι όλα αυτά παρά τις εκπτώσεις και τις προσφορές που πραγματοποιήθηκαν…

Διαφήμιση

Η Microsoft πάντως δεν θέλει να το βάλει κάτω και δεν σκέφτεται ακόμα να παραιτηθεί από τον κλάδο των κινητών. Εξάλλου υπάρχουν πάρα πολλές φήμες σχετικά μ’ ένα νέο κινητό που θα βγάλει η εταιρεία, το επερχόμενο Surface Phone, αλλά και άλλες κινήσεις της εταιρείας στο κομμάτι του AI αλλά και των AR/VR. Η Microsoft προσπαθεί να βρει τρόπο να ανακάμψει στον κλάδο των κινητών, οπότε μένει να δούμε τι κινήσεις μέλει να κάνει το επόμενο διάστημα, αλλιώς το μέλλον είναι προκαθορισμένο!

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram