Δείτε το B15P – Ο απόλυτος κλώνος του Mi Band 2 αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά (Limited offer!)

Μοίρασε την γνώση...

Γενικώς είμαι οπαδός της Xiaomi. Έχω κινητό της Xiaomi, το Mi Note Pro, έχω και μερικά gadget δικά της, σαν το Mi Band 2, μου αρέσει σαν εταιρεία. Σήμερα όμως έπεσα πάνω στον απόλυτο κλώνο του Mi Band 2 με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά εάν τα βάλουμε δίπλα-δίπλα, οπότε είπα να σας το παρουσιάσω. Μιλάμε για το wearable B15P. Ναι ξέρω έχει περίεργο όνομα, αλλά έτσι είδα ονομάζεται στο TomTop που το βρήκα. Ας δούμε όμως τι λέει…

Σχεδίαση

Το B15P μοιάζει πάρα πολύ με το Mi Band 2. Και αυτό έχει την ίδια οθόνη OLED όπου βλέπουμε διάφορες πληροφορίες, αλλά του B15P είναι μεγαλύτερη αφού είναι 0.86 ίντσες ενώ του Mi Band 2 είναι μόλις 0.42 ίντσες. Η οθόνη έρχεται με ανάλυση 96 x 32 pixel. Το λουράκι είναι φτιαγμένο από ανθεκτική σιλικόνη, υποαλλεργική που μάλιστα μπορείτε να το βρείτε σε 5 χρώματα (μαύρο, άσπρο, μπλε, πράσινο και μωβ). Η οθόνη είναι έτσι κατασκευασμένη ώστε να καταναλώνει όσο γίνεται λιγότερη μπαταρία. Η ελάχιστη περίμετρος που μπορεί να γίνει το λουράκι είναι τα 12 εκ, ενώ η μέγιστη είναι τα 23 εκατοστά, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι μπορούν να το φορέσουν, ακόμα και ένα παιδί με λεπτό χέρι. Ζυγίζει μόλις 21.5 γραμμάρια, μόλις 2.5 γραμμάρια πιο βαρύ από το Mi Band 2, ενώ οι διαστάσεις του Β15Ρ είναι 41 x 19.5 x 11.5mm, με το Mi Band 2 να έχει διαστάσεις 40.3 x 15.7 x 10.5mm, οπότε το Β15Ρ είναι λεπτότερο κατά 1mm και μεγαλύτερο κατά 0.7mm.

Χαρακτηριστικά

Το B15P έχει για κύριο επεξεργαστή ένα Swiss NRF51822 Micro Processor, που μπορεί να δώσει στον τελικό χρήστη υψηλότερη απόδοση, ασφάλεια και πιο σταθερά αποτελέσματα. Χρησιμοποιεί Blutooth V4.0 για να επικοινωνεί με το κινητό σας, ενώ μπορεί να το βρει σε απόσταση μέχρι και 10 μέτρα μακρυά. Είναι IP67 από άποψης προστασίας όπως και το Mi Band 2, πράγμα που σημαίνει ότι δεν φοβόμαστε το νερό, ούτε το κολύμπι ή το ντους (αλλά όχι και το scuba dive όμως). Υποστηρίζει Android 4.4 τουλάχιστον ή IOS 8.0 και πάνω. Το B15P μπορεί να δουλέψει σαν Pedometer, να σας δείξει πόσες θερμίδες κάψατε, να μετρήσει τον καρδιακό ρυθμό, να δουλέψει σαν μετρητής ύπνου δείχνοντας πόσο κοιμηθήκατε, να σας δείχνει υπενθυμίσεις για κλήσεις/SMS, πόση απόσταση βαδίσατε, να σας δείχνει την αρτηριακή σας πίεση και άλλα πολλά! Έχει 3 αισθητήρες για να κάνει όλα αυτά από την εταιρεία Yiguang. Υποστηρίζει φυσικά δόνηση σαν ενημέρωση. Για να μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως το B15P θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή WristbandApp UV από το Playstore. Υποστηρίζει ακόμα την εμφάνιση στην οθόνη ποιος σας καλεί, ένα χαρακτηριστικό που πολύ πρόσφατα μας έδειξε ο διαχειριστής Maddoctor του Xiaomi-Miui.gr στο Mi Fit, που δυστυχώς δεν δουλεύει πάντα.

Μπαταρία

To B15P έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία από το Mi Band 2. Συγκεκριμένα το Mi Band 2 έχει 70mAh μπαταρία, ενώ το Β15Ρ έχει μία μπαταρία των 80mAh. Σίγουρα αυτή η διαφορά θα μεταφράζεται σε μερικε΄ς ημέρες παραπάνω χρήση. Η εταιρεία μάλιστα υποστηρίζει ότι με μόλις 30 λεπτά φόρτιση, μπορούμε να έχουμε 360 ώρες standby χρόνο!

Συμπέρασμα

Θα μου πείτε τώρα, ωραία, εγώ γιατί τελικά να διαλέξω το B15P από το αυθεντικό Mi Band 2!? Η απάντηση είναι απλή….δυστυχώς ή ευτυχώς όσο και να μην ήθελα να το παραδεχτώ, το Β15Ρ έχει καλύτερη μπαταρία και κάποια χαρακτηριστικά έξτρα που δεν τα έχει το Mi Band 2. Θα μου πείτε και από τιμή….η τιμή είναι ίδια με αυτή με του Mi Band 2. Ουσιαστικά εάν πάτε τώρα στο TomTop το δίνει σε προσφορά για 100 κομμάτια μόνο και το έχει μόλις 26.29$! Οπότε βιαστείτε….!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com