Έρχεται Νέος Διαγωνισμός!

Μοίρασε την γνώση...

Ναι είναι αλήθεια, καλά διαβάζετε! Έρχεται νέος διαγωνισμός! Όχι νομίζατε ότι θα σας άφηνα σε ησυχία! Μετά την επιτυχία που είχε ο πρώτος μας διαγωνισμός, σας έχω και δεύτερο, στο καπάκι!Ο δεύτερος διαγωνισμός θα αρχίσει την 6η Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 26 Μαρτίου, δηλαδή 3 ολόκληρες εβδομάδες. Δώρα, ναι πάλι πληθυντικό αριθμό μιλάμε, θα μάθετε μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όπως και όρους συμμετοχής και πως θα κερδίσετε το μεγάλο μας δώρο. Μπαίνεται λοιπόν καθημερινά στη σελίδα μας ή γραφτείτε στο ενημερωτικό μας newsletter, ώστε όταν αρχίσει και επίσημα ο διαγωνισμός μας, να το ξέρετε πρώτοι!


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram