Αποκτήστε τα μοναδικά γυαλιά ηλίου της Xiaomi TS στα $66

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα σας έχω άλλο ένα νέο από την Xiaomi, που είναι άσχετο όμως με κινητά, gadget και γενικότερα που θέλει ρεύμα! Και αυτό γιατί σήμερα η Xiaomi ανακοίνωσε τα Mi TS γυαλιά ηλίου, μέσω της εφαρμογής Mi Home, όπου βλέπουμε πρώτοι τα νέα προϊόντα της Xiaomi.

Τα γυαλιά ηλίου δεν έχουν καθόλου σκελετό, έχουν ειδική προστασία για τον ήλιο, ζυγίζουν μόλις 18 γραμμάρια, ενώ μπορούν να απομονώσουν τιος βλαβερές UV ακτινοβολίες κατά 100%.

Τα γυαλιά ηλίου της Xiaomi TS, διαθέτουν ένα ειδικό υλικό που χρησιμοποιείται κυρίως στα κράνη των διαστημικών στολών, που παρέχουν 100% προστασία από τις υπεριώδη ακτινοβολίες και ότι άλλο που θα μπορούσε να βλάψει το μάτι. Η ειδική αυτή ζελατίνα που τοποθετείται, εισάγεται από την Ιαπωνία και μπορεί να φιλτράρει το φως ώστε να μην προκαλεί κούραση και να βλέπεται ακόμα πιο καθαρά.

Η επικάλυψη με το ειδικό νάϋλον, είναι ένα από τα ειδικά υλικά που χρησιμοποιούνται σήμερα, με πυκνότητα 1.02g  ανά κυβικό τετραγωνικό. Εντωμεταξύ είναι πολύ ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση, αντέχει χτυπήματα και δεν θα σπάσει εύκολα.

Από σχεδίαση, υιοθετεί κοψίμματα με laser, με φοβερά κοψίματα που δίνουν στη τελική εικόνα μία φανταστική άποψη.

Πρόσφατα τα Xiaomi TS Sunglasses παρουσιάστην στο μαγαζί τους, οπότε σύντομα θα εμφανιστεί και σε κάποιον μαγαζί. Η τιμή Κίνας είναι $66, ενώ μην ξενάτε ότι αλλάζει χρώματα και τα διαθέσιμα είναι γκρι, χρυσό και μπλε.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com