Αποκτήστε τον νέο καθρέπτη αυτοκινήτου της Xiaomi, με ενισχυμένες λειτουργίες!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα η Xiaomi μας παρουσίασε 2 πράγματα, την MI έξυπνη γλάστρα, αλλά και τον έξυπνο καθρέπτη αυτοκινήτου. Και τα δύο είναι μέρος του οικοσυστήματος Smart Mi Home και εντάσσονται στις αμέτρητες έξυπνες συσκευές και οικοσκευές που έχει φτιάξει η Xiaomi.

Geekbuying WW

O έξυπνος καθρέπτης αυτοκινήτου  υποστηρίζει φωνητικές εντολές, ενώ μπορεί να κάνει τον οδηγό να οδηγεί πιο ομαλά στον δρόμο. Ενσωματώνει ειδική έκδοση χαρτών, ώστε να μπορείτε να το ρωτάτε πως να πάτε σε κάποιο μέρος, ενώ μπορεί ν’ αλλάξει το τι βλέπετε ανάλογα με τις ανάγκες. Ενσωματώνει κεραμική κεραία και GPS που κλειδώνει σε 1-2 sec.

Διαφήμιση

Το ενσωματωμένο σύστημα ADAS υποστηρίζει προειδοποίηση για σύγκρουση FCW, υπενθύμιση για οχήματα PVS, για απότομη αλλαγή λωρίδας προειδοποίηση LDW, που θα σας βοηθήσει να μην τρακάρετε, ενώ μπορείτε ανά πάσα στιγμή, να ελέγξετε το τι βλέπει η κάμερα του καθρέπτη στο κινητό μέσω εφαρμογής ή μέσα στον καθρέπτη.

Google news

Ο καθρέπτης είναι 8.88 ιντσών, με ανάλυση 1920 x 480 και υποστηρίζει 16.7 εκ. χρώματα. Είναι εφοδιασμένος με OV 1/2.9 υψηλής απόδοσης αισθητήρα, που υποστηρίζει [email protected] εγγραφή βίντεο, 160° ευρυδιαγώνιους φακούς, 6g, με δυνατότητα σύνδεσης 4G /Wifi dual, με ταχύτητα μετάδοσης μέχρι και 100 MBPS. Οι πρώτες αποστολές των Xiaomi Smart Rearview Mirror, αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 31 Μαρτίου.

Hekka Banggood WW

Έχετε εσείς κάτι ανάλογο στ’ αυτοκίνητό σας? Θα σας ενδιέφερε να αποκτήσετε κάτι ανάλογο? Για γράψτε μου.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram