Αποκτήστε τον νέο καθρέπτη αυτοκινήτου της Xiaomi, με ενισχυμένες λειτουργίες!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα η Xiaomi μας παρουσίασε 2 πράγματα, την MI έξυπνη γλάστρα, αλλά και τον έξυπνο καθρέπτη αυτοκινήτου. Και τα δύο είναι μέρος του οικοσυστήματος Smart Mi Home και εντάσσονται στις αμέτρητες έξυπνες συσκευές και οικοσκευές που έχει φτιάξει η Xiaomi.

O έξυπνος καθρέπτης αυτοκινήτου  υποστηρίζει φωνητικές εντολές, ενώ μπορεί να κάνει τον οδηγό να οδηγεί πιο ομαλά στον δρόμο. Ενσωματώνει ειδική έκδοση χαρτών, ώστε να μπορείτε να το ρωτάτε πως να πάτε σε κάποιο μέρος, ενώ μπορεί ν’ αλλάξει το τι βλέπετε ανάλογα με τις ανάγκες. Ενσωματώνει κεραμική κεραία και GPS που κλειδώνει σε 1-2 sec.


Το ενσωματωμένο σύστημα ADAS υποστηρίζει προειδοποίηση για σύγκρουση FCW, υπενθύμιση για οχήματα PVS, για απότομη αλλαγή λωρίδας προειδοποίηση LDW, που θα σας βοηθήσει να μην τρακάρετε, ενώ μπορείτε ανά πάσα στιγμή, να ελέγξετε το τι βλέπει η κάμερα του καθρέπτη στο κινητό μέσω εφαρμογής ή μέσα στον καθρέπτη.

Ο καθρέπτης είναι 8.88 ιντσών, με ανάλυση 1920 x 480 και υποστηρίζει 16.7 εκ. χρώματα. Είναι εφοδιασμένος με OV 1/2.9 υψηλής απόδοσης αισθητήρα, που υποστηρίζει [email protected] εγγραφή βίντεο, 160° ευρυδιαγώνιους φακούς, 6g, με δυνατότητα σύνδεσης 4G /Wifi dual, με ταχύτητα μετάδοσης μέχρι και 100 MBPS. Οι πρώτες αποστολές των Xiaomi Smart Rearview Mirror, αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 31 Μαρτίου.


Έχετε εσείς κάτι ανάλογο στ’ αυτοκίνητό σας? Θα σας ενδιέφερε να αποκτήσετε κάτι ανάλογο? Για γράψτε μου.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com