Αποκτήστε το εντυπωσιακό FeiLun FT010 – Ένα αγωνιστικό Yacht όλο δικό σας!

Μοίρασε την γνώση...

Σκέφτηκα ότι τώρα που αρχίζει κάπως να φτιάχνει ο καιρός και θ’ αρχίσουμε τις εξορμήσεις σε πάρκα και λίμνες, μιας και για θάλασσα είναι λίγο νωρίς, να κοιτούσαμε κάνα εντυπωσιακό yacht, αγωνιστικό, σαν από αυτά που όλοι θέλαμε παιδιά να έχουμε να χειριζόμαστε αλλά δεν μπορούσαμε, και σας βρήκα ένα, το FeiLun FT010.

Το FeiLun FT010 είναι ένα αγωνιστικό yacht που μπορεί να πιάσει μέχρι και τα 35χλμ/ώρα! Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, για να υπάρχει αντοχή και σταθερότητα στις επιδόσεις του. Ενσωματώνει ειδικό σύστημα ψύξης για την μηχανή του, ώστε να μην έχετε ατυχήματα. Το τηλεχειριστήριο δουλεύει στην συχνότητα των 2.4GHz, για καλύτερο έλεγχο και σταθερότητα στην οδήγηση. Μπορείτε άνετα να κάνετε διάφορα κόλπα μέσα στο νερό, κινώντας την βάρκα σε όλες τις κατευθύνσεις, εντυπωσιάζοντας τους τριγύρω σας!

Διαφήμιση

Η βάρκα διαθέτει ειδική λειτουργία για χαμηλή μπαταρία, που σας προειδοποιεί με φωτεινή ειδοποίηση πάνω στο τηλεχειριστήριο, ώστε να το βγάλετε στην στεριά και να μην έχετε αστοχίες! Μπορείτε να παίξετε με την βάρκα για 6-7 λεπτά περίπου, ενώ μετά θα χρειαστείτε περίπου 180 λεπτά για να φορτίσει πλήρως η μπαταρία. Η βάρκα μπορεί να πάει άνετα μέχρι μία απόσταση 100 – 150 μέτρα χωρίς φόβο απώλειας ελέγχου. Το FeiLun FT010 έχει μία μπαταρία λιθίου 14.8V 1500mAh, ενώ το τηλεχειριστήριο θέλει 6 x 1.5V AA μπαταρίες που δεν περιλαμβάνονται φυσικά στην συσκευασία.

Google news

Το FeiLun FT010 συνιστάτε για παιδιά άνω των 14 ετών, βγαίνει μόνο σε κόκκινο/μαύρο, ζυγίζει περίπου 1.129 kg και έχει διαστάσεις 72.00 x 23.00 x 22.80 cm. Το FeiLun FT010 μπορείτε να το αποκτήσετε από το Gearbest στην χαμηλή τιμή των $92.20.

Gshopper Many GEOs Lightinthebox WW


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram