Αποκτήστε το εντυπωσιακό FeiLun FT010 – Ένα αγωνιστικό Yacht όλο δικό σας!

Σκέφτηκα ότι τώρα που αρχίζει κάπως να φτιάχνει ο καιρός και θ’ αρχίσουμε τις εξορμήσεις σε πάρκα και λίμνες, μιας και για θάλασσα είναι λίγο νωρίς, να κοιτούσαμε κάνα εντυπωσιακό yacht, αγωνιστικό, σαν από αυτά που όλοι θέλαμε παιδιά να έχουμε να χειριζόμαστε αλλά δεν μπορούσαμε, και σας βρήκα ένα, το FeiLun FT010.

Το FeiLun FT010 είναι ένα αγωνιστικό yacht που μπορεί να πιάσει μέχρι και τα 35χλμ/ώρα! Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, για να υπάρχει αντοχή και σταθερότητα στις επιδόσεις του. Ενσωματώνει ειδικό σύστημα ψύξης για την μηχανή του, ώστε να μην έχετε ατυχήματα. Το τηλεχειριστήριο δουλεύει στην συχνότητα των 2.4GHz, για καλύτερο έλεγχο και σταθερότητα στην οδήγηση. Μπορείτε άνετα να κάνετε διάφορα κόλπα μέσα στο νερό, κινώντας την βάρκα σε όλες τις κατευθύνσεις, εντυπωσιάζοντας τους τριγύρω σας!

Η βάρκα διαθέτει ειδική λειτουργία για χαμηλή μπαταρία, που σας προειδοποιεί με φωτεινή ειδοποίηση πάνω στο τηλεχειριστήριο, ώστε να το βγάλετε στην στεριά και να μην έχετε αστοχίες! Μπορείτε να παίξετε με την βάρκα για 6-7 λεπτά περίπου, ενώ μετά θα χρειαστείτε περίπου 180 λεπτά για να φορτίσει πλήρως η μπαταρία. Η βάρκα μπορεί να πάει άνετα μέχρι μία απόσταση 100 – 150 μέτρα χωρίς φόβο απώλειας ελέγχου. Το FeiLun FT010 έχει μία μπαταρία λιθίου 14.8V 1500mAh, ενώ το τηλεχειριστήριο θέλει 6 x 1.5V AA μπαταρίες που δεν περιλαμβάνονται φυσικά στην συσκευασία.

Το FeiLun FT010 συνιστάτε για παιδιά άνω των 14 ετών, βγαίνει μόνο σε κόκκινο/μαύρο, ζυγίζει περίπου 1.129 kg και έχει διαστάσεις 72.00 x 23.00 x 22.80 cm. Το FeiLun FT010 μπορείτε να το αποκτήσετε από το Gearbest στην χαμηλή τιμή των $92.20.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram